Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на задни накладки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

doofiat написа:
    Естествено, че ПЕРМАФЮЗ http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9162Аз вече съм и отпред и отзад с Пермафюз и ти казвам много ме е страх някой ден да не изхвърча през предното стъклото, като ги натисна по рязко. Много добро спиране имат.За развиването на барабана: сваляш гумата и на барабана има два водача(стърчат) и те се развиват. Отвиваш ги, чукваш барана леко с чука и си готов.
    Хи хи хи , гледал си ме какво правя :P Точно така е , ако имаш проблеми напръскаи централния отвор със спреи за ръжда. Ако пак не мърдата взимаш скоба или със двата болта издърпваш барабана.
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

HCO написа:
      doofiat написа:
      Естествено, че ПЕРМАФЮЗ http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9162Аз вече съм и отпред и отзад с Пермафюз и ти казвам много ме е страх някой ден да не изхвърча през предното стъклото, като ги натисна по рязко. Много добро спиране имат.За развиването на барабана: сваляш гумата и на барабана има два водача(стърчат) и те се развиват. Отвиваш ги, чукваш барана леко с чука и си готов.
      Хи хи хи , гледал си ме какво правя :P Точно така е , ако имаш проблеми напръскаи централния отвор със спреи за ръжда. Ако пак не мърдата взимаш скоба или със двата болта издърпваш барабана.
      така си!

Коментар

Вчера се забърках в голямо приключение.Отивам взимам накладки за мареа 1,9тд и спирам пред блока и разглобявам единя барабан и се оказва че не са същите(умрях от яд че не послушах Nino), и също така се оказа че и цилиндърчето заминало.Отивам пак до магазина с челюстите, и след 20 мин. търсене ги откриха кои са.Оказа се че май са от 2000куб. някакква система бендикс.Връщам се и смених цилиндърчето и от едната страна челюстите ,но от другата страна барабана много се закучи и от наопъване леко се пукна страничния му ръб и сеизкриви тричотката която държи разтвворени челюстите, по магазините нямаше такива както и по моргите и отидох при един стругар че той е изправи и стана, после събрах идругото колело но като тръгнах и после пробвах ръчната-няма никой.Исега днес пак трбва да отварм барабаните за да натягам ръчнат!
        Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Working...
        X