doofiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на задни накладки
Collapse
X
-
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
HCO написа:doofiat написа:Естествено, че ПЕРМАФЮЗ http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9162Аз вече съм и отпред и отзад с Пермафюз и ти казвам много ме е страх някой ден да не изхвърча през предното стъклото, като ги натисна по рязко. Много добро спиране имат.За развиването на барабана: сваляш гумата и на барабана има два водача(стърчат) и те се развиват. Отвиваш ги, чукваш барана леко с чука и си готов.
Коментар
-
Вчера се забърках в голямо приключение.Отивам взимам накладки за мареа 1,9тд и спирам пред блока и разглобявам единя барабан и се оказва че не са същите(умрях от яд че не послушах Nino), и също така се оказа че и цилиндърчето заминало.Отивам пак до магазина с челюстите, и след 20 мин. търсене ги откриха кои са.Оказа се че май са от 2000куб. някакква система бендикс.Връщам се и смених цилиндърчето и от едната страна челюстите ,но от другата страна барабана много се закучи и от наопъване леко се пукна страничния му ръб и сеизкриви тричотката която държи разтвворени челюстите, по магазините нямаше такива както и по моргите и отидох при един стругар че той е изправи и стана, после събрах идругото колело но като тръгнах и после пробвах ръчната-няма никой.Исега днес пак трбва да отварм барабаните за да натягам ръчнат!Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар