Щом е карана на ръчна може би ще ги сменяш, че сигурно са се опекли и в момента повърхността им е много гладка и затова ти свирят. Сменяй ги!Не вярвам да са се вкопали в барабана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на задни накладки
Collapse
X
-
reiban написа:още утре сутринта отивам да си купя накладки и ги мятам , дано да е хубаво и времето.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:reiban написа:още утре сутринта отивам да си купя накладки и ги мятам , дано да е хубаво и времето.
Коментар
-
reiban написа:какво ще кажите за марката simmer или нещо такова 32 лв от евро 07, и другите които намериих ми казаха че са или лпр(епр или нещо такова) или пермафюз 39 лв.Ако мпже ми отговорете по бързо че трябва да ходя да ги купувам и да ги сменм докато е топло
Коментар
-
Виж тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3510 Това е магазина на Стамболийски, който прави 10% отстъпка за форума. Аз мойте ги взех за 31 лв с отстъпката, а иначе бяха 34 лв.Виж магазините на Косер, Ауто плюс, Евро 07
Коментар
-
Аз съм изстрадал такова сваляне на барабаните. Изчетох док. по въпроса и аз също не успях да освободя ръчната под пластмасовите капачки. През отвора се вижда захващането на ръчната, но не разбрах как се откачва.Та защо не можеш да извадиш барабана - Накладките са го износили и се е получил ръб, от който като почнеш да навиваш болтовете увлича целите накладки и си мислиш че ще съсипеш всичко докато навиваш. Почукваш леко, навиваш с два болта леко и равномерно срещу фътрешния фланец и трябва да стане. Казваш, че виждаш износени накладки. Може да се наложи да сменяш и барабани, защото допуска който им дават за износване е много малък. Ако обаче не се съобразиш с него, престържи на стругар ръбчето. Така ще си спетиш ядове от следващи разглобявания.Успех !!!Fiat Marea 1.8i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар