Здравейте, допреди малко се иззорих да блъскам по задните барабани за да мога да ги сваля за да видя в какво състояние са накладките защото чувам стържене но така и неможах , можех само да видя едната че е свършила и има нужда да ги сменям. Някой ако е сменял нека каже каква е цаката да се свалят барабаните и има ли и някаква тънкост в самата смяна(сменял съм на москвич алеко не беше много трудно но там барабана си излезе като пич). Също така ме посаветвайте какви накладки да взема и на каква цена са . Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на задни накладки
Collapse
X
-
Re: Смяна на задни накладки
reiban написа:Здравейте, допреди малко се иззорих да блъскам по задните барабани за да мога да ги сваля за да видя в какво състояние са накладките защото чувам стържене но така и неможах , можех само да видя едната че е свършила и има нужда да ги сменям. Някой ако е сменял нека каже каква е цаката да се свалят барабаните и има ли и някаква тънкост в самата смяна(сменял съм на москвич алеко не беше много трудно но там барабана си излезе като пич). Също така ме посаветвайте какви накладки да взема и на каква цена са . Мерси предварително!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Естествено, че ПЕРМАФЮЗ http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9162Аз вече съм и отпред и отзад с Пермафюз и ти казвам много ме е страх някой ден да не изхвърча през предното стъклото, като ги натисна по рязко. Много добро спиране имат.За развиването на барабана: сваляш гумата и на барабана има два водача(стърчат) и те се развиват. Отвиваш ги, чукваш барана леко с чука и си готов.
Коментар
-
Естествено, че ПЕРМАФЮЗ http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9162 Аз вече съм и отпред и отзад с Пермафюз и ти казвам много ме е страх някой ден да не изхвърча през предното стъклото, като ги натисна по рязко. Много добро спиране имат. За развиването на барабана: сваляш гумата и на барабана има два водача(стърчат) и те се развиват. Отвиваш ги, чукваш барана леко с чука и си готов.чуках и леко и силно не се махне, ще пробвам варианта с навиването на болтовеFiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
reiban написа:да махнах ги ама няма мърдане имах чувстото че ще излезе с накладките, незнам дали може да се е образувал ръб на барабана и затова да се опъват така(дано да не се е образувал де).Колко струват тези накладки които ми препоръчахте
Коментар
-
reiban написа:да махнах ги ама няма мърдане имах чувстото че ще излезе с накладките, незнам дали може да се е образувал ръб на барабана и затова да се опъват така(дано да не се е образувал де).Колко струват тези накладки които ми препоръчахтеAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар