Здравейте, искам да попитам тези от вас които разбират, може ли да се замени километража на фиат темпра турбодизел обикновен с стрелки с такъв от темпра бензинка. На външен вид разликата между тях е в оборотомерите че на дизела оборотомера е до 6000 оборота а на бензинката е до 8000. Дали връзките на кабелите ще е идентична или трябва да се преправят буксите. На моя километраж започна да му играят стрелките за горивото и за температурата и няма оправия. Не е от датчиците проверени са от самите уреди е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на километраж на Фиат Темпра
Collapse
X
-
На мен ми трябва километраж за дизел ако някой има и не му е нужен да пише. А иначе и аз си мисля че няма да има индикатор за подгрева или само лампата ще я няма , защото на моето табло от дизела има лампи които ги няма а и да са там явно няма да работят, не съм сигурен но мисля че километражите са стандартни и само инсталацията се разминава.
Коментар
-
Извинявам се за грешката.Сложи си пак от дизел.Във Мегапартс има можеш да си поръчаш или пък виж от някоя друга автоморга.http://www.megaparts.bg/kilometrazh-...k-s-kombi.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар