Колеги,може и да Ви се стори смешен въпроса ми, но...От няколко дни при отваряне на задната врата на колата при достигане на горно /средно / положение не иска да задържи - затваря се надолу. Много е неприятно ! Като трябва да извадиш нещо от багажника трябва с едната ръка да държиш вратата, а с другата да вадиш ! Някой да е имал същия проблем и да ми даде точен съвет как да го отстраня Предполагам, че трябва да се затегне нещо, но...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с задната врата на Брава 1.6 16V - Отстранен
Collapse
X
-
Re: Проблем с задната врата на Брава 1.6 16V
masterkar написа:Колеги,може и да Ви се стори смешен въпроса ми, но...От няколко дни при отваряне на задната врата на колата при достигане на горно /средно / положение не иска да задържи - затваря се надолу. Много е неприятно ! Като трябва да извадиш нещо от багажника трябва с едната ръка да държиш вратата, а с другата да вадиш ! Някой да е имал същия проблем и да ми даде точен съвет как да го отстраня Предполагам, че трябва да се затегне нещо, но...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Re: Проблем с задната врата на Брава 1.6 16V
Sandeto написа:masterkar написа:Колеги,може и да Ви се стори смешен въпроса ми, но...От няколко дни при отваряне на задната врата на колата при достигане на горно /средно / положение не иска да задържи - затваря се надолу. Много е неприятно ! Като трябва да извадиш нещо от багажника трябва с едната ръка да държиш вратата, а с другата да вадиш ! Някой да е имал същия проблем и да ми даде точен съвет как да го отстраня Предполагам, че трябва да се затегне нещо, но...sclera_bg написа:Миналата година на два пъти си взимах от италианеца, и изкараха по един месец, след което отидох в Evro 07 (http://www.euro07.net/) и си взех чисто нов за 18 лева.(Препоръчвам централния им склад/магазин -на "Цар Самуил" №149 - близо е до Лъвов Мост)
Коментар
-
masterkar написа:Еее хайде де колеги,няма ли още някой да се изкаже по въпроса ?Да пробвам ли с ремонт или направо смяна на телескопите?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Благодаря на всички за отговорите! :D Работата е ясна - нови телескопи (газ-патрони). http://www.euro07.net/
Коментар
-
При мен се оказа, че само единия телескоп е заминал... Проверката е много лесна: Сваляш /откачаш/ телескопа от единия му край и ако не се разпъне - смяна с нов!Проблема е отстранен след закупуване и поставяне на нов телескоп :D : "Optimal KG" Germany - 24 лева от магазина на Стамболийски 155.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар