Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на нов автомобил, моля за помощ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

yo_brava написа:
    Колеги, извинявам се за закъснението, но чак сега го снимах :D Това е Стилото, 1.9jtd 2002г. Колата е форумна, от колегата Seven7 я взех. Да му е честита и на него Алфата
    Честито! Щом ти е харесала колата- с кеф да си я караш.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ами, надявам се да остана доволен. То жена и кола са на късмет, така че... :D

Коментар

Колеги обновявам темата :D Сестрата си търси кола и много и харесва Стилото което взех, и за сега се е спряла на Стило. Но бюджета е малко занижен до 2500лв. :D Моля само да ми кажете какви биха били проблемите ако вземе 1.6 103к.с.? Също ако може да ми препоръчате някоя друга италианка да огледаме по-обстойно сайтовете за автомобили.

Коментар

Проблемите са само в газовия инжекцион, но и за там има лек.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами ще и се да е бензин и питам за 1.6, защото аз съм имал Брава 1.6 и бях много доволен от нея. Чета доста теми и в някои много се плюе 1.6 мотора на Стило. Но ако не е кой знае колко проблемен бихме взели такова.

Коментар

А за пунто след 2000г. какво ви е мнението? Гледахме едно 1.9 60 кончета, но нищо не знам за тях. Дали не е по-добре 1.9 jtd? Или пък 1.2 бензин и евентуално на газ да се кара?

Коментар

Ако сестра ти кара малко, вероятно 1.2 бензин ще и бъде добър вариант. Газификация при малък пробег не е оправдана като разправия.
                F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                  Газификация при малък пробег не е оправдана като разправия.
                  Точно заради това jtd, определено ще дава по-нисък разход на студено с къси дестинации.А читав ГИ е цифра и приключение да го намериш, да ти го инсталират и настроят, както трябва.Чист дизел не бих си взел само заради помпата.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги отново благодаря на отзовалите се и за съветите. Днес взехме Пунто 1.2 2001г. от автокъща в София. Нямам снимки сега, но ще го снимам да видите за какво идва реч.

Коментар

Working...
                    X