Туй последното стило , мое да има климатроник, ама няма един прост ASR.Аре няма нужда ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на нов автомобил, моля за помощ!
Collapse
X
-
yo_brava написа:Да, той и човека това ми разправя, че не знае как няма ASR. А и като го запалих вътре много вибрации имаше... нормално ли е?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:yo_brava написа:Да, той и човека това ми разправя, че не знае как няма ASR. А и като го запалих вътре много вибрации имаше... нормално ли е?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Колеги, днес се развозих до Сливен да видя едно Стило в "много добро състояние" (така пишеше в обявата). Оказа се, че му е спукано челното стъкло, пукната задна броня, някакви грешки имаше по таблото та светеха и това което най-много ме разубеди беше, че в горната част на двигателя имаше доста стекло се масло... Човека почна да ми обяснява как са го били оляли при смяната на маслото и че заради това място при дроселовата клапа (дето си им тече масло на Стило ) маслото е повече... Качих се да я пробвам и не ми хареса и на вървеж как е. Аз му казах, че няма да бързам и ще му звънна допълнително. Ето обявата http://olx.bg/fiat-stilo-fiat-stilo-i50397949 От какво може да е това масло? И ако има някой, който иска да ме разубеждава за Стило нека е сега... Нещо почвам да се чудя....
Коментар
-
yo_brava написа:И веднага друг въпрос :D Има един пич дето ми предлага едно със сменяван двигател и имал фактура за него. Може ли да се сблъскам с неприятности в КАТ?Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
yo_brava написа:Ето обявата http://olx.bg/fiat-stilo-fiat-stilo-i50397949FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:От другите му обяви съдя, че той се е отдал на търговийка с каквото му попадне.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kimirai написа:yo_brava написа:И веднага друг въпрос :D Има един пич дето ми предлага едно със сменяван двигател и имал фактура за него. Може ли да се сблъскам с неприятности в КАТ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар