Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отражатели на фарове

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Отражатели на фарове

    Здравейте колеги,някой има ли понятие дали и къде извършват възстановяване на рефлекторите на фаровете? че предишния собственик на мойто Браво е бил сложил 100в крушки, които на свой ред са погорили пластмасата на фара отгоре и оттам е започнала да влиза вода и мръсотии и рефлекторите на късите сватлини са доста замърсени и не светят както би трябвало.някой от вас сигурно ще предложат да си намеря фаров втора ръка - търсенето ми до момента показа че най-евтиното е при италианеца - 110лв на фар за нов, като е имало и фрапантни случай по морги да ми искат по 150лв за фар втора употреба...та ако някой от вас може да помогне илипоне да сподели своя опит - ще съм много благодаренмерси предварително
    Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни

    #2
    Имам някакъв спомен,че едно врреме на димитровградскиат битак се предлагаще подобна услуга от човек,който ако не се лъжа беше от Асеновград,но говоря за спомени от преди няколко години.Дали все още възстановяват рефлектори,на каква цена и т.н не знам.Съжалявам,че не мога да дам по-точна информация.Ако имаш познат от този край го помоли да отиде на битака за коли и да поразпита.Успех!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

    Коментар


      #3
      Идват ми наум 2 идеи. Първата е да се залепи някакъв станиол на дупката точно, отгоре да се направи с поялник за пластмаса. Не този с топъл силикон разлира се, защото се нагрява мястото. Другата е пак с поялник, а отвътре да се напръска с термоустойчив спрей точно там дето е дупката.Има и трета идея. Ако накой има строшени фарове,без стъкло, само на рефлектор останал, може да помогне, пък ти да му помогнеш с пари. След това си сменяш стъклата. Аз имам един фар, но той е за Типо.Просто като идея, не ми се е налагало да сега да се занимавам с това.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар

      Working...
      X