Колеги, опитвам се да намеря кори /втора употреба/ по двигателя и за десния калник за FIAT Bravo. Някой да ми даде съвет каде да търся, моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кори под двигателя - Преместена!
Collapse
X
-
0889433121 - Николай - Морга ...Адрес: с.Мартен Русенско - стопанския дворАнКол ЕООДАдрес: София; бул. Цариградско шосе, Вилна зона ВранаТел.: (02) 974 3830; Факс: (02) 974 3231Дейност: Авточасти втора употребаАвточасти ООД - "Италианеца"Адрес: бул. Овча купел 87тел.: 02 / 955 54 76, 855 80 38Дейност: Авточасти втора употребаТова за мен са най-популярните ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Ако става дума за кората под двигателя,мисля,че Ванто Трейд ги доставят, но с поръчка.Последния път когато бях там ноември 2004, бая се поозориха докато е свалят,но им казах,че ги утрепвам ако от кората падне косъм! Те ме "успокоиха",че ги доставяли нови за около 170-180 лв.За мен тя е доста важна част,защото колата е Брава дизел и доста обезшумява.При "италиано" в Овча купел ги няма,не са ги и имали.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Ако става дума за кората под двигателя,мисля,че Ванто Трейд ги доставят, но с поръчка.Последния път когато бях там ноември 2004, бая се поозориха докато е свалят,но им казах,че ги утрепвам ако от кората падне косъм! Те ме "успокоиха",че ги доставяли нови за около 170-180 лв.За мен тя е доста важна част,защото колата е Брава дизел и доста обезшумява.При "италиано" в Овча купел ги няма,не са ги и имали.
Коментар
-
Да Alexius,Пробвал съм го няколко пъти.Пък и основното и предназначение е това.Какво ще предпази от евентуално съприкосновение с предмет тази материя.То е нещо като полиуретан или нещо подобно,а от вътрешната страна има още един тъпък слой.Не си ли забелязал,че като ти работи двигателят върху снежна покривка шумът му става съвсем друг?Тя моята е пострадала малко от предишната собственичка,ама съм я позакрепил със свински опашцици.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Преди години имах Шкода 105 л-на нея под двигателя дупка не бях оставил-поцинкована ламарина,нитачка и болтове,като всъдеход я бях направил :D .Ако се направи така обаче,ще пази само от кал и боклуци,но за шумозаглушаване-едва ли?Даже може да се появят и резонаторни вибрации при определени оборотиSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
търсиш търсиш и не наммираш и накрая си разкрояваш от ламарина, стига да има от къде да им свалиш размерите. без тях става мърлящина в целия кош, остави шума, съсипия на сума джаджи . имах камъни в алтернатора даже, ролката я сменях на 3 месеца, процепил се маншона на кормилната щанга и вътре хомогенна смес от масълце и калчица придрижено със звучно похлопване
Коментар
-
damianoff написа:Преди години имах Шкода 105 л-на нея под двигателя дупка не бях оставил-поцинкована ламарина,нитачка и болтове,като всъдеход я бях направил :D .Ако се направи така обаче,ще пази само от кал и боклуци,но за шумозаглушаване-едва ли?Даже може да се появят и резонаторни вибрации при определени обороти
Коментар
-
Установил съм че без кора отдолу няма смисъл да чистиш двигателя точно за 10 км става пак на прасе... Нкой не се ли сеща къде може да се намери такова нещо. става и от 155 145 дедра делта... така че не питайте само за вашия модел поне при мене става от тези модели, а относно обезшумяването това е като кичето на предния какапк откакто го сложиш шума отвън спадна драстично. Мене ме притеснява на модела "направи си сам" че може да наруши значително охлаждането на маслото картера и въздушния поток в коша, а вярвайте ми той се изчислява при направата на орогоналния капак
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар