Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинови инжектори - начин на пръскане и значение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинови инжектори - начин на пръскане и значение

Здравейте колеги, някой по-запознат с инжекторите ? Намерих информацийка за различните модели инжектори ( за някои с колко дупчици са и как пръскат ), но незнам какъв е ефекта в/у двигателя, положителен, отрицателен... ? Да речеме че съм решил да сложа инжектори с 20-30 повече cc/min (кубици ??) но под различен ъгъл пръскат или пръскат право (надолу) ? Какво значение има това и трябва ли (задължително ? ) да се комбинират с подходящи свещи ( и настойки разбирасе на еку-то ) ?Светнете ме моля , а предполагам че и на друг ще му е полезна тази информация Прилагам сайтовете с информацията:http://www.quartermile.ws/forum/inde...pecs.pdfП.с: Май ще е добре да мина от 1-ви до 4-ти клас, белким се науча да пиша като хората ?
    Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
    Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
    Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
    Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
    Убий скороста - Спаси дете!

ееми, изтрийте я по-добре темата

Коментар

Добре рабощета дюза трябва да пулверизира горивото, това се прави от налягането на горивото създавано от помпата. Това с монтирането под ъгъл за бензинова дюза не го разбирам какво имаш предвид, ако говориш за ъгъл на запалване това е друго нещо и няма общо с монтажана дюзата, за свещите не мисля че е чак от такова значение, по - важна е помпата и налягането което прави.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Добре рабощета дюза трябва да пулверизира горивото, това се прави от налягането на горивото създавано от помпата. Това с монтирането под ъгъл за бензинова дюза не го разбирам какво имаш предвид, ако говориш за ъгъл на запалване това е друго нещо и няма общо с монтажана дюзата, за свещите не мисля че е чак от такова значение, по - важна е помпата и налягането което прави.
        За ъгъла става въпрос че, така е дадено как пръскат горивото самите дюзички, различни гледам че са....

Коментар

Working...
        X