Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първия проблем - централното.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Първия проблем - централното.

    Колеги, ето че първото проблемче излезна. Имам проблем с централното заключване на Бравата.Самото палче (където излиза на вратата) нещо не ще да излиза. Тъй като става въпрос за предна дясна врата се досещате, че то е управляващо и като не излезне и след 1 секунд колата отново се заключва.Значи самото палче се мъчи да излезне, ама нещо е заяло и не му дава да се измъкне. Пробвах и на ръка да го дръпна ама се усеща просто, че не иска да излезне - запъва.Тъй като не съм разглабял такава врата, мойете ли да ми кажете какво толкова в механиката може да му пречи да излезне.Да ви кажа, че още в началото като купих колата с ключ не иска да се отключи същата врата. Ключа си влиза върти ама явно механизма вътре не е закачен за ключалката. Казвам ви го, защото може да има някаква връзка с това.Ако знаете някой така наречен електричар, който да може да разглоби кората и да види положението и да работи в събота да ми помогне ще ви бъда много благодарен.А може и само от съветите, които ще дадете сам да се справя.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    #2
    колега има едно лостчета които се закачат за клуча и при мен така беше станало ама на лявата врата и даже не можех да я отворя виж да не се е откачило
    Fiat Croma 2.5TD 86

    Alfa Romeo 2.5TD 94

    Коментар


      #3
      Странна работа. Сутринта като тръгвах за работа си взех вълшебния спрей ВД40 и напръсках палчето от горе през кората. Пробвах пак да го раздвижа ама не поддаваше (някъде просто запира).Като стигнах до работата и изгасих колата тя сама се отключва. И опа палчето се вдигна и се отключи. Пробвах още десетина пъти отключвам, заключвам и си работеше все едно никога не е правило проблем.Много странна работа, ама вече си направих колата (за сега де) с няколко напръсквания със шпрейчето.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

      Коментар

      Working...
      X