Здравейте на всички, харесал съм едно Гранде Пунто 1.9 дизел, 2005-а година с две врати и 6 скоростна кутия. Проблема е, че кутията е развалена и не може да се отремонтира и трябва да купя нова или втора ръка. Не съм запознат с това как е наименованието на скоростната кутия, мисля че е М32, но това е информация от един коментар в един форум на който попаднах, когато търсих в интернет. Въпроса ми е има ли алтернативи на тази скоростна кутия, да кажем от алфа ромео или някой друг фиат да има същата. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете, за да стана и аз член на групата на собствениците на Фиат. Всякаква допълнителна информация за колата и ваши съвети ще приема с радост. Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гранде Пунто 1.9 multijet - 2006 алтернативна 6ск. кутия
Collapse
X
-
Намерих отговор на върпоса ми сам. В този каталог http://www.noc.ua/pdfs/snr-racatbvemb-en.pdf са описани всички видове, включително този, за който питам аз. Скоростната кутия е M32 и се използва на Grande Punto 1.9JTD 120к.с и 130к.с, Alfa 159 1.9JTS 16V, Alfa 159 1.9JTDM, Alfa 159 2.2JTS 16V, Alfa Brera 2.2JTS 16V, Fiat Croma 1.9JTD, Fiat Croma 1.9JTD 16V. Дано тази информация помогне и на някой друг. Поздрави.Всичко, което някога съм правил и ще правя по автомобила ми можете да намерите в секцията "За мен > Биография" в профила ми.
-
незнам,ама на зафира 1 махото с комплект съединител и лагер -помпа е към 2000лв.все пак успях да и направя трансплантация на едномасов маховик и съединител,но си беше голям чанч голямо мерене,та по темата-съгласен съм с Емо за боклуците на опел,но пък единственото хубаво нещо което са дали на фият е хубавата и некашкавалена предница
Коментар
-
emzo написа:Опелски трошляк....Ние им дадохме хубавите мотори, те ни дадоха боклуците си.На 159 махото е една торба пари.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар