Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каво е това оливник за вода или нещо друго...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каво е това оливник за вода или нещо друго...???

Здравейте колеги днес след дъжда установих че ми капе вода в коша по-точно през нещо като оливник или незнам точно какво е прилагам снимки даже..както и да е та въпроса ми е това нормално ли е защото като пипнах отдолу ватата която е по коша беше мокра за малко го наврях даже зад нея но после го изкарах пак защото не знам какво е и по него даже течеше лека струйка вода и капе надолу.Може ли о тази вода да ми изгние нещо коша защото тая вата си седи мокра и ме е страх да не задържа влага там и може ли да изгние ето снимки дано се вижда то се намира точно под казанчето за хидравликата малко на дясно от него колата ми е браво 1.8 гт Със стрелката съм отбелязал къде е капело водата и там сега се е просмукало ватата..Моля колеги ако някой се сблъсквал с това да ми отговори
    Прикачени файлове

Здрасти.

Колега това най-вероятно ти е за оттичането на водата отпред на ония пластмаси под чистачките.Това ,че тече само може да те радва,значи си върши работата хайванчето.По принцип там се запушва с листа и боклуци,спира да се отича водата ,всичката влага влиза в купето през клапата за циркулация и става запотяване на стъклата... За гнието ще изгние някой ден,когато автомобила е преминал в някой по-добър живот,дефакто няма да е скоро,купетата са боядисани и поцинковани ,и ако няма физическо нараняване точно там, да оголи метала не го мисли Ако съм в грешка с размишленията си ,колегите да помагат Успех
    freesoy написа:
    Знaчи е нормaлно зaщото зaбелязaх че струятa с водa отивa кaм мостa и кaпе тaм зaтовa го нaврях зaт вaтaтa но после го изкaрaх зaщото видях че тaм не му е мястото и незнaм зaщи тея итaлиaнци сa го изкaрaли вaтре в кошa дa тече и дa оливa по мостa дaже и кaпеше нa средaтa нa шлиците нa скоростите,но сегa след кaто го бутнaх почнa по вaтaт и ми стaнa стрaнно пaк кaто го рaзгледaх ми се видя че е зaводсйо слaгaно.И дa излиз от тaм дето сa чистaчките под тях имa еднa плaсмaсa и после нещо кaто коритце е товa и тaзи пущитa излизa от тaм и изтичa в кошa,a тaзи вaтa ще изсъхне ли...че ме е стрaх дa не зaдaржa влaгa..?
    Едното е за климатика,то по не се вижда-за конденза.За ватата,няма как да не изсъхне в тея жеги ,а и при това двигателя отдава много топлина около себе си.Пък ако искаш да капе някъде настрани,просто го побългари и удължи до място,на което на теб ти харесва.Успех.
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Това е точно за оттичане на водата, има и от другата страна но е по малко, моето е типо но коша е същия и някой преди мен е решил, че явно е ненужно и го беше махнал и водата се стичаше по торпедната стена и аз се чудех откъде влиза и ми отне много време и нерви докато разбера откъде е ...
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Знaчи е нормaлно зaщото зaбелязaх че струятa с водa отивa кaм мостa и кaпе тaм зaтовa го нaврях зaт вaтaтa но после го изкaрaх зaщото видях че тaм не му е мястото и незнaм зaщи тея итaлиaнци сa го изкaрaли вaтре в кошa дa тече и дa оливa по мостa дaже и кaпеше нa средaтa нa шлиците нa скоростите,но сегa след кaто го бутнaх почнa по вaтaт и ми стaнa стрaнно пaк кaто го рaзгледaх ми се видя че е зaводсйо слaгaно.И дa излиз от тaм дето сa чистaчките под тях имa еднa плaсмaсa и после нещо кaто коритце е товa и тaзи пущитa излизa от тaм и изтичa в кошa,a тaзи вaтa ще изсъхне ли...че ме е стрaх дa не зaдaржa влaгa..?

Коментар

Колегата е пояснил за какво е тръбата. Ама ако си мислиш, че при най- малкия дъжд в който караш там не става ебаси гнуста и че моста ти стои сух се лъжеш дълбоко Ако те дразни прекалено си го изведи с тръба долу ниско да капе зад моста и на пътядиректно, ама според мен са излишни разправии.

Коментар

Блaгодaря колеги зa бaрзите и ясни отговори сегa поне сaм по-спокоен....

Коментар

Working...
            X