Колеги монтирах си парктроник на бравото обаче имам един проблем значи датчиците не искат да влязат напълно във отворите които пробих със коронката която беше в комплекта дайте ми идея какво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчици на парктроник
Collapse
X
-
Колеги а да попитам защо като включа задна скорост и парктроника се задейства нали това добре но защо пищи без да имам препядствие зад мен ? нещо не мога да го схвана показва ми по скалите на дисплейчето че приближавам към нещо но зад мен няма нищо .Не е монтиран на ниско незнам какво еFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Колега аз го взех от интернет за 20 лева не е оригинален парктроника ! не знам освeн да ида при човека който ми слага централното ако той може да ми помогне ама не вярвам при него става много трудно той се е зает иначе не знам а така се зарадвах като го слагах но това пищене почна да ми бърка в мозъка до колкото знам почва да пищи постепенно като започнеш да наближаваш препядствието нали така ? а сега като дам на задна и все едно камион връща на заден .FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Не дори ги изваждах дигах ги нагоре и неще и неще да спре .Четох на едно място пак същия проблем и се оказала проблемна кутията дето се свързват кабелите имало лоша спойка до колкото разбрах може ли да е вярно .Другия вариант е да търся нова кутия но ме съмнява да има някъде ?FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Има две много важни неща. Първо - датчиците имат ред, т.е., отляво надясно се броят и точно така би трябвало да са свързани към кутията. И аз съвсем скоро си купувах такъв някакъв от 20 лв., на датчиците няма обозначение, та е много лесно да се объркат.И второ - отзад имат едно надписче "UP" - сигурен ли си, че сочи нагоре?И не ги мажи със силикон и т.н., а по-скоро отрежи внимателно части от тези силиконовите "контрички". Иначе не влизат, да.Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар