Колеги споделете чувал ли е някой дали е възможно издърпване на вдлъбнатини по калник или врата да речем с нещо като апарат за точково заваряне. Също така ако има такъв метод той безопасен ли е за ел. системата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправяне на ламарини фиат пунто мк1
Collapse
X
-
Уреда се нарича спотер , изпилва се боята до гола ламарина и се пуска ток при което челото на ръкохватката се залепя за ламарината и с обратен чук се вади вдлъбнатината. Аз лично на моя кола бих откачил акумулатора ,повечето "майстори" обаче ги мързи и не го правят. След тези операции се китва ,грундира и боядисва да знаеш.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
Колата вече е на 120км от мен Дал съм я на свекъра да я действа,изпъване на вдлъбнатините,слагане на абарт прагове,спойлер,вежди и фарове черните от гт ииии цялостно пребоядисване Просто чух че каза за някакво точково изпъване на детайлите и нещо се притесних. Затова реших да ви питам,и после като му звъннах да го питам,ми каза че тенекиджията ще разкачи акумулатора. Сега остава да я прибера следващата седмица минала пред козметичните процедури и да видим има ли разлика от преди Ще постна снимки,и най накрая може вече да отида на една сбирка в града Така че на 24ти ако има сбирка във Варна ще се шмугнаFiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар