Колеги, знае ли някой как се отваря само прозореца на задната врата или това не е при всички Стила?Ето за какво говоря:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна врата Фиат Стило
Collapse
X
-
Екстра е. Не всички комбита я имат. И аз мислех че при всички е така но когато ходих до моргата видях едно комби фабрично без тази опция, при мен я има.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
-
Ами има подобен бутон като на дръжката. Двете врати са взаимно изключени. При отварянети на прозореца не можеш да отвориш втатата и обратно, но не съжалявай, тази екстра почти не я ползвам да не кажа и никога.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Напротив, много е удобно когато вкарваш багаж. Пълниш по- големи чанти и куфари :D , после доуплатняваш с останалото през малката врата. Сега, имам проблем с бутона на голямата врата, и отварям с бутона от ключа. Та това си е удобна опция, еле като се отиде на село за зимнината :P :D !!!!Fiat Stilo SW - 115cv 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар