Обмислям да сложа генерация от неръждавейка на Стило мултивагон 1.9 115 к.с. Интересува ме груба цена и дали си заслужава или само да си сменя крайното гърне, че си заминава вече. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генерация от неръждавейка на Стило
Collapse
X
-
Че си струва, струва си. Обаче много зависи каква е неръждавейката защото има такива, които си ръждясват. Най-добрите са тези, които съдържат повече манган и никел, но това няма кой да ни го каже. Затова трябва да се внимава при покупката и да се потърси опит.Ако има заварки, те трябва да са със специални електроди от неръждаема стомана или съответната тел на аргоновия апарат. Защото тези връзки обезмислят всичко ако не се направят както трябва.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Re: Генерация от неръждавейка на Стило
Mu7aKa написа:Обмислям да сложа генерация от неръждавейка на Стило мултивагон 1.9 115 к.с. Интересува ме груба цена и дали си заслужава или само да си сменя крайното гърне, че си заминава вече. БлагодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Благодаря за отговорите. За мангана и никела бях наясно ама за заварките не се бях замислял. А колкото до Ф-то поне на ф60. Тези дни ще ходя на ремонт при едни момчета, който се занимават с тунинг и състезания и ще ги питам и тях.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
valyo08 написа:Чул съм че неръжд.се пука от рязка температурна разлика (например-локва)но колко е вярно.....виждал съм сцепени ауспухови тръби от неръжд, но не съм проучвал следствие на какво е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар