Здравейте, имам проблем с помпичката на чистачките. Независимо дали искам да пръска на предните стъклла или на задните, тя пръска само на задното стъкло. Някой може ли да ми каже от какво може да се получава този проблем. И също така искам да попитам как мога да си отпуша пръскалката за предното стикло(едната е запушена)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с помпичката на чистачките за Brava
Collapse
X
-
fihiЕтикети: –
-
Re: Проблем с помпичката на чистачките за Brava
fihi написа:Здравейте, имам проблем с помпичката на чистачките. Независимо дали искам да пръска на предните стъклла или на задните, тя пръска само на задното стъкло. Някой може ли да ми каже от какво може да се получава този проблем. И също така искам да попитам как мога да си отпуша пръскалката за предното стикло(едната е запушена)
-
fihi
-
Проблема при мен беше същия, даже се оглеждах за сервиз, но установих , че са се запушили всички отвори /мисля, че са 8/ . Отпуших ги с иглата, която винаги ми стои забодена на сенника и продалжих напред. На дъното на казанчето с течение на времето се събират разни мизерии и когато свърши водата се набиват в пръскалките.BRAVA 1.6 16V
Коментар
-
Re: поимпичка
kluchar написа:по пътя на трабичките има 1едни Тройници проверете и тях 2 има и клапанчета най много те се запушватfihi написа:Здравейте, имам проблем с помпичката на чистачките. Независимо дали искам да пръска на предните стъклла или на задните, тя пръска само на задното стъкло. Някой може ли да ми каже от какво може да се получава този проблем. И също така искам да попитам как мога да си отпуша пръскалката за предното стикло(едната е запушена)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар