Как да сменя крушките? Днес ходих в един сервиз и вдигнахме колата и ядец - от едната страна е турбото, а от другата радиаторчето за охлаждане на маслото и просто няма достъп до халогените.Иначе преди време един пич в Русе ми смени крушките и ми настрои халогените за 10 минути на канал. Аз обаче не влязох в канала и сега не знам технологията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си сменя крушките на халогените
Collapse
X
-
Vladim написа:E, как може в сервиз да не могат да ти сменят крушката на халогена!?!? Бърка се под бронята и се развива една капачка зад халогена. Аз специално съм свалял целият халоген преди време. Държи се на три винтчета, ако не се лъжа.
Коментар
-
sasco
-
Слушай сега ако имаш ръководство с бравата си там има картинки поне, няма значение на какъв език е! Ако не можеш да бръкнеш отдолу ина по две болтчета на бронята едното е обикновен шестостен другото бешя накво супер малко шестограмче! Внимавай с него като го развиваш щото е супер малко и в повечето случаи е клеасало! Мойто му изядо стените и сега карам с един бял халоген и един жълтав виж ги тея болтове като се развие шестограма се откача целия халоген и се вади през бронята развинтваш капачката и сменяш!Успех!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
doofiat написа:Ти писа, ама аз си мислех, че знам, а като дигнахме колата се оказа, че нищо не знам.Освен това при теб няма два радиатора - един за турбото и едни за маслото точно зад халогените.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Видях, как се сваля и къде са болчетата на дъното на предната броня. Но след като се развият, халогена се издърпва отпред ли? Той нали е на буквата Г. Ще мине ли отпред през дупката на бронята?Във втората част на ръководството за Брава/Браво(варианта на английски език), схемата за свалянето на халогена се намира на 256 страница
Коментар
-
doofiat написа:Видях, как се сваля и къде са болчетата на дъното на предната броня. Но след като се развият, халогена се издърпва отпред ли? Той нали е на буквата Г. Ще мине ли отпред през дупката на бронята?Във втората част на ръководството за Брава/Браво(варианта на английски език), схемата за свалянето на халогена се намира на 256 страницаFiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар