ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Пунто МК1
Collapse
X
-
Dacia Duster 1.6 4WD
-
Колега, това което си написал последно ми прилича страшно много на една случка с мои колеги в аудиотехниката, единият от които беше написал следното нещо "Всички, които са слушали въпросния усилвател, казват че той няма бас, но ние го измерихме и доказахме, че бас има !". Та според теб по кой критерий да определя кой фар ми свети по-добре нощем на пътя, ако не със собствените си очи. В крайна сметка зад волана седя аз и се осланям на очите си. Пък понеже съм диабетик, редовно ходя на пълни изследвания при офталмолог и за сега те показват, че си виждам чудесно.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
И все пак - кое е това, което те кара да отсечеш генерално, че фаровете на Пунто 1 са лоши или там както го беше формулирал първоначално? Навремето и аз така си мислех, че фаровете пък на Браво са лоши, ама взех та си ги оправих по всички направления и разликата беше направо драстична. Значи може. Стига да иска човек. 55 вата лампа и огледало зад нея. Това е. Няма Фиат, няма Мерцедес. Нали не мислиш, че Карело правят скапани фарове за Фиат, за сметка на дизайна, а за други марки правят перфектните и вечни фарове? То още има такива потребители във форума, които твърдят, че марейските фарове са скапани и нищо не светят, ама до момента няма човек, който се е возил при мен и да не е казал "Е**си яките фарове има тая кола!"
Коментар
-
ogi28b написа:То още има такива потребители във форума, които твърдят, че марейските фарове са скапани и нищо не светят, ама до момента няма човек, който се е возил при мен и да не е казал "Е**си яките фарове има тая кола!"FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:valyo08 написа:Калпави са си,и нови купих и пак не съм доволен-дългите биват,но късите са трагедия!Прикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар