Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване за Fiat Punto HGT

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Запитване за Fiat Punto HGT

    Здравейте колеги реших да сменя стария звяр с нов и се спрях на Fiat Punto HGT но преди да това искам да се информирам за него. Четох доста из форума и гугъл но нищо конкретно не намерих. Интересува ме :1-Разход на Гориво2-Здравина на ходова част и двигател 3-Подръжка 4-Дефекти Какви са плусовете и минусите.Разглеал съм доста и съм харесал накой от тях http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=72v2jm http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...агодаря апредварително!Поздрави.
    Нека си говорят, нали не ги чуваш?Над хорската злоба нема кво да умуваш!Недей да се надуваш, че и ти ше го ядеш!
    Недей да бързаш, ЧЕ НАБЪРЗО ше СПРЕШ!
    Дори и най-бедния може да е СЪР!
    Бъди ДОБЪР, другото е бел кахър!

    #2
    1. 6-14л/100км. според зависи от карането и тежеста на крачето2. За 6 години съм сменил десен амортесьор, защото скочих в една шахта и един шарнир /носач, че шарнира върви комплект с носача/, преди месец смених и каре3. Масло пълна синтетика 65лв, маслен филтър 15-тина лева, въздушен филтър 10лв., горивен филтър няма , филтър купе 15-20лв., предни гуми също са консуматив ако натискаш - 30-170лв, според зависи нови или 2-ра ръка /цените са ориентировъчни, може и надолу според зависи ако пазаруваш с отстъпка/4. Дизелов шум на мотора - тракащ вариатор - рециклиране за 90лв и мотора става от тих по тих, други дефекти може да има всякакви според зависи какво и как е поддържал предния собственик Първия линк си е нормално ХГТ излизащо от завода, всичко стандартно.На втория линк в + си, че е на 17" джанти с гуми, спортни спирачни дискове, кожен салон от алфа до колкото ми отбира главата, спортен волан, друг спойлер на тавана, спортен филтър, затъмнени стопове.Гледам си от София, ако искаш може да се видим и да видиш колата как е преди да си купиш подобна, след това ти си решаваш какво да правиш Успех.
    punto HGT

    Коментар


      #3
      Синьото пунто от 2рия линк тактично го пропусни. Намира се в една автокъща на Горубляне. Преди време като обикалях да си търся браво/а ( преди 9 месеца) мернах и конкретното пунто и съответно нямаше как да не му хвърля око. Колата е в много лошо състояние. Има редица "подобрения" , кое от кое по идиотско и зле изпълнено. Цялостното й състояние е отчайващо. С риск да се повторя - за твое добро е, ако пропуснеш това пунто. Успех с търсенето. Карал съм подобно и са много симпатични малки ракетки
      Nuova Croma - so far...so good
      Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
      Fiat BRAVA JTD - ex love

      Коментар


        #4
        а по принцип от към двигател как са
        Нека си говорят, нали не ги чуваш?Над хорската злоба нема кво да умуваш!Недей да се надуваш, че и ти ше го ядеш!
        Недей да бързаш, ЧЕ НАБЪРЗО ше СПРЕШ!
        Дори и най-бедния може да е СЪР!
        Бъди ДОБЪР, другото е бел кахър!

        Коментар


          #5
          Карах 4 години купе с тоя двигател и съм адски доволен. По самия двигател си сменях сам капака на клапаните защото го счупих като сменях гарнитурата. Иначе само масло и свещи. Една бубина също ми гръмна в самото начало.Друго не съм му правил никога по двигателя. Даже като я купих не му сменявах ремък и ролки. 40к километра си го карах така. Така си го и забих в мантинелата. Зависи на какво попадне човек. Може и на много убита кола да се уцели, ам оже и на читава бройка. Като цяло понеже пунтото това му е най- силния мотор ( на по- новите пунтота, както и не най- новите) и масово е взиман за гаврене по светофари и т.н. трябва да си късметлия за читав или поне да гледаш под лупа всичко.Успех с покупката.

          Коментар


            #6
            Жълтото пунто, от първия ти линк, мисля че днес са го отнесли. Одеве попаднах на един пост във "лицекнига"-та, един пич се похвали с придобивката, че даже щяла да става и проекто-бегачка с 2.0 20V турбо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            Nuova Croma - so far...so good
            Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
            Fiat BRAVA JTD - ex love

            Коментар

            Working...
            X