Като ходих да гледам колата какво и има като я купих майстора ми каза като сменям съединителя да сменя и семеринг на скоростна кутия или съединител не си спомням. Сега ми се налага да направя това упражнение и въпросът ми е какво точно представляват тези семеринги, за какво служат и предполагам не са много скъпи. Така или иначе ще ги сменя ама да знам за кво иде реч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Семеринг на скоростна кутия
Collapse
X
-
Re: Семеринг на скоростна кутия
Fiat 127 написа:Като ходих да гледам колата какво и има като я купих майстора ми каза като сменям съединителя да сменя и семеринг на скоростна кутия или съединител не си спомням. Сега ми се налага да направя това упражнение и въпросът ми е какво точно представляват тези семеринги, за какво служат и предполагам не са много скъпи. Така или иначе ще ги сменя ама да знам за кво иде речLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Колеги, не е много редно, ама да използвам темата, че тук колегата pakumba спомена за доливане... как се долива масло в скоростната кутия? Че нали отвора е от страни на кутията? С някаква лейка ли? Или тубичките за масло си имат някакви приспособления за навиране?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
stef написа:аз нямам шприц и доливам със шише от веро пълня 100-200г масло и като го стиснеш то си се църка направо в кутията и не оливаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Семеринг на скоростна кутия
pakumba написа:Fiat 127 написа:Като ходих да гледам колата какво и има като я купих майстора ми каза като сменям съединителя да сменя и семеринг на скоростна кутия или съединител не си спомням. Сега ми се налага да направя това упражнение и въпросът ми е какво точно представляват тези семеринги, за какво служат и предполагам не са много скъпи. Така или иначе ще ги сменя ама да знам за кво иде реч
Коментар
-
абе то е евтино, ама трябва плащаш и сваляне на скорости ала-бала едва ли ще ти се върже под 80-90 кинта. иначе като го видях това семерингче хич не се очудвам, че е свършило. много калпаво измислено ми се струва.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе то е евтино, ама тряа плащаш и сваляне на скорости ала-бала едва ли ще ти се върже под 80-90 кинта. иначе като го видях това семерингче хич не се очудвам, че е свършило. много калпаво измислено ми се струва.
Коментар
-
Fiat 127 написа:pakumba написа:абе то е евтино, ама тряа плащаш и сваляне на скорости ала-бала едва ли ще ти се върже под 80-90 кинта. иначе като го видях това семерингче хич не се очудвам, че е свършило. много калпаво измислено ми се струва.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар