Здравейте, Колеги, смених доста автомобили и поради някаква моя болна мисъл пак ще си купувам Фиат. Този път съм харесал едно стило. Колата е нов внос 1.8 16V 133hp. 2002гВидях я на живо, хареса ми много, запазена лъсната, обаче....Когато отворих капака и погледнах отстрани видях, че от някъде беше омаслило малко. Беше и за смяна на ремъци, бяха нацепени бая... След това запалих мотора и чух някакво постоянно тракане, не ми приличаше на клапани.Човека каза ние не мием двигатели, колата е стояла трябва да се сменят маслата и да поработи. На дисплея пише около 150 000км. наистина е запазена, но малко ме съмнява.Въпросът ми е има ли някакъв начин, по който да разбера дали е манипулиран километража(реалните километри, няма климатроник) и това тракане дали би се оправило след смяна на масло или просто така си работи този двигател, по-шумно. Благодаря и надявам се скоро да се похваля с нова придобивка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило Съвет...
Collapse
X
-
на диагностика всичко свързано с изминатите километри лъсва.при тези коли компютрите са си консуматив,така,че внимавай,също така като добавим и проблемите с въздушните възглавници,ел инсталацията ,окачване,просто те съветвам да бягаш далеко.единственото стило ,което признавам е след 2005г,с окачване на опел и с дизелов мотор,всичко останало излиза солено.
-
ivel написа:на диагностика всичко свързано с изминатите километри лъсва.при тези коли компютрите са си консуматив,така,че внимавай,също така като добавим и проблемите с въздушните възглавници,ел инсталацията ,окачване,просто те съветвам да бягаш далеко.единственото стило ,което признавам е след 2005г,с окачване на опел и с дизелов мотор,всичко останало излиза солено.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Re: Фиат Стило Съвет...
aerozol написа:Здравейте, Колеги, смених доста автомобили и поради някаква моя болна мисъл пак ще си купувам Фиат. Този път съм харесал едно стило. Колата е нов внос 1.8 16V 133hp. 2002гВидях я на живо, хареса ми много, запазена лъсната, обаче....Когато отворих капака и погледнах отстрани видях, че от някъде беше омаслило малко. Беше и за смяна на ремъци, бяха нацепени бая... След това запалих мотора и чух някакво постоянно тракане, не ми приличаше на клапани.Човека каза ние не мием двигатели, колата е стояла трябва да се сменят маслата и да поработи. На дисплея пише около 150 000км. наистина е запазена, но малко ме съмнява.Въпросът ми е има ли някакъв начин, по който да разбера дали е манипулиран километража(реалните километри, няма климатроник) и това тракане дали би се оправило след смяна на масло или просто така си работи този двигател, по-шумно. Благодаря и надявам се скоро да се похваля с нова придобивкаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
mirobeni написа:За тези пари автомобила напълно си заслужава. По всички автомобили има какво да се прави и желае.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
ivel написа:аз говоря като цяло,а това ,че си нямал проблем е добре за теб,обаче не се знае дали четвъртата и петата няма да са с проблем,освен това,явно на стилото си дефектират,а при браво,брава и марея -не,незнам каква е логиката,но е факт.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Момчета в някаква страшна дилема ме вкарахте. Очаквах тук да пръснете колата от суперлативи, за съжаление, както и тук така и по страниците в нета мненията са доста двуполюсни. Едни казват колата е слънце "взимай няма проблем"(дори имам приятел със Стило) други казват "само ядове с електрониката", "кенеф е" и прочее. Филма е голям... Благодаря все пак за съветите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар