Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило Съвет...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емо,това е така,но аз лично ги нося на ремонт,ако не станат-нов и това е ,а пък FGRC нека си дрънка,също да му кажа ,че още не съм имал недоволен клиент и неоправена кола

Коментар

aerozol написа:
      Момчета в някаква страшна дилема ме вкарахте. Очаквах тук да пръснете колата от суперлативи, за съжаление, както и тук така и по страниците в нета мненията са доста двуполюсни. Едни казват колата е слънце "взимай няма проблем"(дори имам приятел със Стило) други казват "само ядове с електрониката", "кенеф е" и прочее. Филма е голям... Благодаря все пак за съветите
      Че е кенеф, кенеф е, но е с евтина поддръжка.Купувай го, поне няма да ти е скучно.Правилните мотори са 2:1.8 16ви 1.9 8вВече ако искаш бегуна - 1.9 16в, но купето на стилото е нестабилно, затова Фиат груп са направили 147ца Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

КЪде гледа колата, по описането ми се струва че си ходил до Гоце Делчев?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          КЪде гледа колата, по описането ми се струва че си ходил до Гоце Делчев?
          Колата е от София... даже автокъщата е точно пред нас съвсем случайно минах и я мернах.Иначе намерих точното клипче....https://www.youtube.com/watch?v=xLNBPqweuCA#t=4m33sнали споменах, че колата тракаше, е явно така си работят. Абсолютно същата работа на мотора както на линка, което за мен е странно. :D

Коментар

Въобще не работят така! С развален вариатор, работят така.
            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
              Въобще не работят така! С развален вариатор, работят така.
              Така както си го обяснил, колегата ще те разбере, че вариатора е развален и неработи или, че мотора е пред счупване.Вариатора се разтраква след n-километри и не оказва влиание в/у работата на мотора, минуса е, че колата има дизелов шум, не съм чул до момента някой да си е счупил мотора от "тракащ" вариатор, аз лично на мойта минах 40К с дизелов шум и до последно не съм спирал да и раздавам газта, на мотора нищо му няма. Лекуват се тия вериатори с рециклиране /смяна на ремонтен комплект/ или с нов около 300лв, но купуването на нов е напълно безмислено, при положение, че се рециклират за 90лв и имаш тих мотор, с който и в движение можеш да чуеш щурците на поляната от другата страна на планината
              punto HGT

Коментар

Колегата остава с впечатление,че тези мотори така си тракат заводски. Затова така съм го казал.
                Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
                  Колегата остава с впечатление,че тези мотори така си тракат заводски. Затова така съм го казал.
                  Съгласен съм, не трябва така да работят, но тракането не пречи на работата на мотора и не е необходимо спешно да се отстрани проблема, може и така да се кара.
                  punto HGT

Коментар

Working...
                  X