фиата ми замръзна дайте съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзване
Collapse
X
-
студове
и моя като го взех замръзна не беше му сложено повече антифриз и като запалих свиреше -ремъците не се въртяха и веднага изгасих до бутахме го до един гараж с печка и до обяд се оправи само -смени антифриза ако е слаб не вярвай много на писанията антифриз от 40 градуса миналата година на комшията замръзна Джипа -замръзва скоростите и не се движи лоста -смажи навсякъде където може -замръзва и алтернатора - втулките -Провери и ключалките напъхай им вазелин технически -намажи гумените уплатнения на вратата с течен парафин
Коментар
-
Re: студове
kluchar написа:и моя като го взех замръзна не беше му сложено повече антифриз и като запалих свиреше -ремъците не се въртяха и веднага изгасих до бутахме го до един гараж с печка и до обяд се оправи само -смени антифриза ако е слаб не вярвай много на писанията антифриз от 40 градуса миналата година на комшията замръзна Джипа -замръзва скоростите и не се движи лоста -смажи навсякъде където може -замръзва и алтернатора - втулките -Провери и ключалките напъхай им вазелин технически -намажи гумените уплатнения на вратата с течен парафин
Коментар
-
punto
Така беше в началото преди 2 години /имам книжка от 1 година /кола собствена от 2 години Можеш ли да си представиш купувам си аз кола нямах още книжка и колата да ми блокира двигателяТакова ми беше първата мисъл.Сега е друго вече съм навъртял 25000 км. не че са много. Но почти всеки ден съм във Форума /а и не само в този /и много работи съм научил от тук и от собствен опит ако има ако има подходящо място бих отворил сервиз за FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар