Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на STILO 1.9 JDT- Какво да гледам!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на STILO 1.9 JDT- Какво да гледам!

Здравейте колеги .Предстои ми оглед на автомобил за синето, но с дизел никога не съм си имал работа.Кажете на какво да обърна внимание при работата на двигателя. В същност огледа е днес в 11,00 на Горублянския пазар т,е, почти няма време , ако има някои запознат и има свободно време ,няма да имам нищо против да даде някакво мнение.
    FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
    FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
    FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
    HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Re: Покупка на STILO 1.9 JDT- Какво да гледам!

naco68 написа:
    Здравейте колеги .Предстои ми оглед на автомобил за синето, но с дизел никога не съм си имал работа.Кажете на какво да обърна внимание при работата на двигателя. В същност огледа е днес в 11,00 на Горублянския пазар т,е, почти няма време , ако има някои запознат и има свободно време ,няма да имам нищо против да даде някакво мнение.
    И ако някой минава през горублянския пазар може да ми окаже съдействие с огледа.0885037205. Благодаря!
    FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
    FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
    FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
    HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Най-добре е да дойде някой колега с лаптоп, кабели и софт и на място да и направите диагностика преди да я купиш.Евентуално ако има нещо по окачването ще го чуеш като я покараш, но диагностиката вади всички тайни. Успех!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Най-добре е да дойде някой колега с лаптоп, кабели и софт и на място да и направите диагностика преди да я купиш.Евентуално ако има нещо по окачването ще го чуеш като я покараш, но диагностиката вади всички тайни. Успех!
        И най вече, волана и педала на газта
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
        X