Здравейте колеги .Предстои ми оглед на автомобил за синето, но с дизел никога не съм си имал работа.Кажете на какво да обърна внимание при работата на двигателя. В същност огледа е днес в 11,00 на Горублянския пазар т,е, почти няма време , ако има някои запознат и има свободно време ,няма да имам нищо против да даде някакво мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на STILO 1.9 JDT- Какво да гледам!
Collapse
X
-
Re: Покупка на STILO 1.9 JDT- Какво да гледам!
naco68 написа:Здравейте колеги .Предстои ми оглед на автомобил за синето, но с дизел никога не съм си имал работа.Кажете на какво да обърна внимание при работата на двигателя. В същност огледа е днес в 11,00 на Горублянския пазар т,е, почти няма време , ако има някои запознат и има свободно време ,няма да имам нищо против да даде някакво мнение.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
-
Най-добре е да дойде някой колега с лаптоп, кабели и софт и на място да и направите диагностика преди да я купиш.Евентуално ако има нещо по окачването ще го чуеш като я покараш, но диагностиката вади всички тайни. Успех!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Най-добре е да дойде някой колега с лаптоп, кабели и софт и на място да и направите диагностика преди да я купиш.Евентуално ако има нещо по окачването ще го чуеш като я покараш, но диагностиката вади всички тайни. Успех!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар