Здравейте Колеги !Иксам да ви попитам как да мина на по голям размер джанти. Сега съм със 13-ки , размера на гумите е 175/60/13Искам да мина на 14 или 15 цола. Обаче проблема е че съм със много ниско и твърдо окачване. Слагал съм 14 ки 185/65/14 и на дупките опира в калниците. Кажете как да побера 14 ки или 15 ки .Имам една идея обаче много кинти ще отидат. Ако сложа ниско профилни гуми. пр. 195/40/15 ??? и друго питане има ли фланци за изнасяне на джантите за Уно или няма . размера м/у болтовете е 98ммТука във форума има един пич със по новото Уно дето му е сложил 15 ки джанти ама като му пи ЛС не получих отговор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По голям размер джанти?
Collapse
X
-
Re: По голям размер джанти?
HCO написа:Здравейте Колеги !Иксам да ви попитам как да мина на по голям размер джанти. Сега съм със 13-ки , размера на гумите е 175/60/13Искам да мина на 14 или 15 цола. Обаче проблема е че съм със много ниско и твърдо окачване. Слагал съм 14 ки 185/65/14 и на дупките опира в калниците. Кажете как да побера 14 ки или 15 ки .Имам една идея обаче много кинти ще отидат. Ако сложа ниско профилни гуми. пр. 195/40/15 ??? и друго питане има ли фланци за изнасяне на джантите за Уно или няма . размера м/у болтовете е 98ммТука във форума има един пич със по новото Уно дето му е сложил 15 ки джанти ама като му пи ЛС не получих отговор.125s/1600ccm/100ps
Коментар
-
От къде мога да ги намеря тези фланци ? Преди време си спомням че се продаваха фланци за Жигула точно за моя размер 98мм разтояние м/у болтовете и 7или 8 мм дебелина на фланеца.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар