Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравликата на Фиат Крома, ПОМОЩ!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    donibrasco написа:
    Колеги моля за съвет, понякога когато паля и потеглям ми свети червеното воланче и не мога да помръдна волана, обикновено след 10-20 секунди, след като съм потеглил, изгасва и волана отново се върти леко.За около 3 месеца ми го направи 2-3 пъти, но на последък взе да зачестява, като по някой път волана става тежък и без да светва лампата.Този проблем също ми се е случвал и като "изрежа" колата на 1ва или 2ра и пусна газта без да натискам спирачка все едно някой ремък спира да върти помпа(само че прочетох , че рейките са електро-хидравлични, без ремък)...колата е крома 1.9 150к.с., нивото на маслото на казанчето е на средата.Чудя се дали ,ако сменя маслото ще спре да ми прави тези номера или проблема е друг?!?
    Започнах със смяна на маслото, нивото беше почти на минимума, наляхме литър и половина. Майстора ми каза, че ако се появи пак проблема най вероятно е електрически от помпата ... Ще видим...
    1.9 16v multijet manual gearbox

    Коментар


      #32
      За да не отварям нова тема, може ли да ми кажете този кабел - захранващия кабел на електрическата помпа, продава ли се и как да го търся под какво име , скъпи ли са и имат ли заместители. И на моята кола се случи същото с хидравликата, ту става дървен волана, ту работи перфектно , по буксата към помпата имаше много нагар, почистиха я но по добре да се смени този кабел. Някакви съвети.

      Коментар

      Working...
      X