Не не свети. Само това за което съм написал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравликата на Фиат Крома, ПОМОЩ!!
Collapse
X
-
Velislav88 написа:Ще проверя и това нещо, по принцип на мен ми изписва Windows safety unavailable.
Коментар
-
Оказа се рейката, рециклираха и вече всичко е 6 Някой да има нещо подобно http://fiat-punto.sgpetch.co.uk/page...h+Kit/id=12958
Коментар
-
Колеги моля за съвет, понякога когато паля и потеглям ми свети червеното воланче и не мога да помръдна волана, обикновено след 10-20 секунди, след като съм потеглил, изгасва и волана отново се върти леко.За около 3 месеца ми го направи 2-3 пъти, но на последък взе да зачестява, като по някой път волана става тежък и без да светва лампата.Този проблем също ми се е случвал и като "изрежа" колата на 1ва или 2ра и пусна газта без да натискам спирачка все едно някой ремък спира да върти помпа(само че прочетох , че рейките са електро-хидравлични, без ремък)...колата е крома 1.9 150к.с., нивото на маслото на казанчето е на средата.Чудя се дали ,ако сменя маслото ще спре да ми прави тези номера или проблема е друг?!?1.9 16v multijet manual gearbox
Коментар
-
Не искам да прозвучи грубо, но никъде не съм написал ,че съм ходил на сервиз(въобще прочетохте ли ми поста?)...още не съм..., поради спецификата на проблема, а именно че не го прави постоянно..., писах първо тук, за да събера поне няколко мнения, ако може да ме насочат какво може да е.1.9 16v multijet manual gearbox
Коментар
-
donibrasco написа:Не искам да прозвучи грубо, но никъде не съм написал ,че съм ходил на сервиз(въобще прочетохте ли ми поста?)...още не съм..., поради спецификата на проблема, а именно че не го прави постоянно..., писах първо тук, за да събера поне няколко мнения, ако може да ме насочат какво може да е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар