Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за мнение Фиат Стило - хубава ли е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен около 300-400 гр. на 5000 км Решението е просто - купуваш масло в 5 литрова опаковка , така след смяна все ти остава нещичко в тубата за доливане
    Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

И като на тебе ти гори масло, дай всички да горят. Страхотна логика.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Споделям опит колега - затова е темата .Ако имаш администраторски права изтрии ми мненията вместо да се заяждаш/ подиграваш или там каквото правиш .
        Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Няма лошо, но го казваш, все едно всички 1.8 горят масло, което не е вярно.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не горят ли ? Давам добър коефициент ако решиш да заложиш - 1:10 на избрано от теб Стило Сега е момента да изкараш едни бързи пари :D
            Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Данъка за София ми е 203 лв. Масло след смяна на гумичките не ми гори вече( В рамките на нормалното 200-300гр до смяна)! Сондите са три Ngk.Разход София нормално каране 9-10(бензин).Извънградско според зависи от 6 до 9
              Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

xx_x написа:
                Не горят ли ? Давам добър коефициент ако решиш да заложиш - 1:10 на избрано от теб Стило Сега е момента да изкараш едни бързи пари :D
                Това че колите са ви кошници си е ваш проблем.И 1.8 не се монтира само в стило, ама ти отде да знаеш.И да кажем, че приема облога ти, как ще ми го докажеш ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма смисъл да цапаме темата .
                  Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.Това че колата е ниска изобщо не ме притеснява, ама изобщо. В събота ще се разходя до там, обещаха да ми я запазят до тогава, там ще гледам и една марея ама тя е малко по скъпа.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Остави тая Мареа, май си й се хвърлил само заради готиния салон :DХоди отнасяй стилото
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.
                        Какво ще рече да е измит, като хората ? В смисъл, да няма течове ли, вътре ли да не е запекъл сегментите ?И аз карам такъв и си ми е малко масларка, ама това ми е завещал италианеца.

1.9 JTD 110hp
                        Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

OpenGL написа:
                          S_BANKOV написа:
                          Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.
                          Какво ще рече да е измит, като хората ? В смисъл, да няма течове ли, вътре ли да не е запекъл сегментите ?И аз карам такъв и си ми е малко масларка, ама това ми е завещал италианеца.
                          Ами прави се промивка на двигателя, пък за кола влязла от Италия за мен лично е задължително. Слабо място е гарнитурана та капака и тази на картера, както и семеринга на коляновия вал но не е болка за умиране.

Коментар

Сорри, че хайджаквам темата, но с какво промивате моторите за добър ефект ? Аз промих с Приста - "Промивно масло" за 5 минути преди сняана на маслото.

1.9 JTD 110hp
                            Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Re: Моля за мнение Фиат Стило - хубава ли е?

S_BANKOV написа:
                              Мисля че е време да се оборудвам с комби, въдиците стават все повече и жената и нейните багажи също, играчки ала бала, та да питам за Фиат стило хубава ли е ? Моля за вашето мнениепп за това става дума http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=6wdn4q
                              Ма много арна кола бе младежо . Вьдиците не знам дали ще имаш вьзможност да качиш,но мальк детски увеселителен центьр сьс сигурност,че в този багажник малкия и колело може да кара.
                              EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                              EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                              FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

OpenGL написа:
                                Сорри, че хайджаквам темата, но с какво промивате моторите за добър ефект ? Аз промих с Приста - "Промивно масло" за 5 минути преди сняана на маслото.
                                Нафта

Коментар

Working...
                                X