При мен около 300-400 гр. на 5000 км Решението е просто - купуваш масло в 5 литрова опаковка , така след смяна все ти остава нещичко в тубата за доливане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за мнение Фиат Стило - хубава ли е?
Collapse
X
-
Данъка за София ми е 203 лв. Масло след смяна на гумичките не ми гори вече( В рамките на нормалното 200-300гр до смяна)! Сондите са три Ngk.Разход София нормално каране 9-10(бензин).Извънградско според зависи от 6 до 9Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
xx_x написа:Не горят ли ? Давам добър коефициент ако решиш да заложиш - 1:10 на избрано от теб Стило Сега е момента да изкараш едни бързи пари :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.Това че колата е ниска изобщо не ме притеснява, ама изобщо. В събота ще се разходя до там, обещаха да ми я запазят до тогава, там ще гледам и една марея ама тя е малко по скъпа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа:S_BANKOV написа:Специално тоя мотор ако е измит като хората, масло не гори, карамстария такъв и той не е много по различен/има си разлики но не са огромни/.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Re: Моля за мнение Фиат Стило - хубава ли е?
S_BANKOV написа:Мисля че е време да се оборудвам с комби, въдиците стават все повече и жената и нейните багажи също, играчки ала бала, та да питам за Фиат стило хубава ли е ? Моля за вашето мнениепп за това става дума http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=6wdn4qEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
OpenGL написа:Сорри, че хайджаквам темата, но с какво промивате моторите за добър ефект ? Аз промих с Приста - "Промивно масло" за 5 минути преди сняана на маслото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар