Колеги купих едно Дукато 2006-та година, но на всички сайтове на които се опирах да проверя вин-а ми дава че е грешен, а това си пише на големия талон.Не съм гледал на купето какво пише, но не знам и къде да гледам.Може ли да ми помогнете, като ми кажете къде се намира вин-а на самото купе?И ако има разлика какво да направя?Буса е регистриран преди година и половина, не е нов внос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с VIN
Collapse
X
-
Bane
Като отвориш капака, някъде по шасито трябва да има една метална табелка с вин-а и май някви други номера.
-
Колега, виж дали имаш такова "прозорче" при пасажерската врата Discover where is the chassis number of the Fiat Ducato e Peugeot Boxer.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Аз се съмнявам, че еPer-а "поддържа" по-новиге коли.Грандето от подписа е 2007 година и де що има работещ ePer - показва, че номера му е грешен.Така беше и с всички други Грандета, които гледах и проверявах по VIN...Някой по-запознат да каже ако може.п.п. Да не говорим пък, че гениите в КАТ така и не можаха да му намерят номера на двигателя и се води "без номер" в талона.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз се съмнявам, че еPer-а "поддържа" по-новиге коли.Грандето от подписа е 2007 година и де що има работещ ePer - показва, че номера му е грешен.Така беше и с всички други Грандета, които гледах и проверявах по VIN...Някой по-запознат да каже ако може.п.п. Да не говорим пък, че гениите в КАТ така и не можаха да му намерят номера на двигателя и се води "без номер" в талона.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:kiro_of_the_day написа:Аз се съмнявам, че еPer-а "поддържа" по-новиге коли.Грандето от подписа е 2007 година и де що има работещ ePer - показва, че номера му е грешен.Така беше и с всички други Грандета, които гледах и проверявах по VIN...Някой по-запознат да каже ако може.п.п. Да не говорим пък, че гениите в КАТ така и не можаха да му намерят номера на двигателя и се води "без номер" в талона.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар