Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с VIN

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с VIN

Колеги купих едно Дукато 2006-та година, но на всички сайтове на които се опирах да проверя вин-а ми дава че е грешен, а това си пише на големия талон.Не съм гледал на купето какво пише, но не знам и къде да гледам.Може ли да ми помогнете, като ми кажете къде се намира вин-а на самото купе?И ако има разлика какво да направя?Буса е регистриран преди година и половина, не е нов внос.

Като отвориш капака, някъде по шасито трябва да има една метална табелка с вин-а и май някви други номера.

Коментар

Колега, виж дали имаш такова "прозорче" при пасажерската врата Discover where is the chassis number of the Fiat Ducato e Peugeot Boxer.
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Имам такова позовче, всичко е наред там с изключение на последната нула.... има малко корозия и не се чете нила ли е или шест, а трябва да е 6-ца, понеже тая цифра отговаря за годината на буса.

Коментар

Аз се съмнявам, че еPer-а "поддържа" по-новиге коли.Грандето от подписа е 2007 година и де що има работещ ePer - показва, че номера му е грешен.Така беше и с всички други Грандета, които гледах и проверявах по VIN...Някой по-запознат да каже ако може.п.п. Да не говорим пък, че гениите в КАТ така и не можаха да му намерят номера на двигателя и се води "без номер" в талона.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Аз се съмнявам, че еPer-а "поддържа" по-новиге коли.Грандето от подписа е 2007 година и де що има работещ ePer - показва, че номера му е грешен.Така беше и с всички други Грандета, които гледах и проверявах по VIN...Някой по-запознат да каже ако може.п.п. Да не говорим пък, че гениите в КАТ така и не можаха да му намерят номера на двигателя и се води "без номер" в талона.
            Просто ти трябва по-нов еПер.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Просто ти трябва по-нов еПер.
              Така и не можах да намеря линк към по-нов ePer.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Има, ама трудно се намират, по-добре офлайн инсталация да се използва.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                X