Някакви идеи от какво може да е и как да я оправя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за Airbag свети постоянно
Collapse
X
-
Re: Лампата за Airbag свети постоянно
yivanov написа:Някакви идеи от какво може да е и как да я оправя ?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
yivanov написа:жалко.. мислех, че ще мога да мина по-тарикатски :D има ли смисъл да пръскам клемите с контактен спрей ? Такива съвети дават из другите форуми :DFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
yivanov написа:При мен не е гърмяла.. при стария собственик - не знамFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
Диагностиката ще покаже каква е грешката - може да е падал акумулатор и за това да свети, тази грешка се чисти лесно, без допълнителни стредства освен за диагностиката(около 30лв.). Ако е гърмял еърбега(сега не знам дали след първия или след 3-ия път, почва да свети) значи централата е за смяна или префлашване там вече трябва да си намериш централа, която да работи втора употреба. Предполагам, че за 50-ина лева може да се намери, а защо не и за по-малко. А ако ще префлашваш("рестартираш" му казват също) твоята е около 80-100лв.Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
99 % съм сигурен че е от теч на радиаторчето на парното и цялата централа е наводнена , не е нужно да тече може капка по капка с годините да стане 10 фиата съм разглобил за части 8 централки бяха като аквариум , забелязал ли си сутрин като пуснеш парното за няколко секунди да мирише неприятно
Коментар
-
mehanoveca написа:99 % съм сигурен че е от теч на радиаторчето на парното и цялата централа е наводнена , не е нужно да тече може капка по капка с годините да стане 10 фиата съм разглобил за части 8 централки бяха като аквариум , забелязал ли си сутрин като пуснеш парното за няколко секунди да мирише неприятно
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
mehanoveca написа:99 % съм сигурен че е от теч на радиаторчето на парното и цялата централа е наводнена , не е нужно да тече може капка по капка с годините да стане 10 фиата съм разглобил за части 8 централки бяха като аквариум , забелязал ли си сутрин като пуснеш парното за няколко секунди да мирише неприятноFiat Brava 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар