Питам се следния въпрос-Имам чувството,че колата ми е малко по шумна от нормалното.Може ли това да е в резултат на това, че съм с ябълковидна връзка(от Опел),а оригинално си е с мека?Меките са и те по 10-15 лв. ама незнам навремето защо ми сложиха такава.Предполагам по големи вибрации при наличието на твърдата ябълковидна връзка?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гърнетата?-мека или ябълковидна връзка
Collapse
X
-
Меката врьзка е по-сьвремения и по-надежден вариант от ябьлковидната! Само, че мека врьзка от 15лв.- издьржа точно 15 дни! Надеждната марка в случая е BOSSAL или WOLKER, която е от порядька на 35-45 лв. в зависимост от дьлжината. Иначе me_to_u е нацелил хронологията на тестване и почти няма какво да се добави с изключение на лягането! Замени го с по-удобна поза!
Коментар
-
Capoeira написа:оригинално типото е с ябълковидна мека връзка... Но май мека е доста по добър вариант особено ако е от по качествените от неръждавейкаFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Ами ... при мен /Темпра/ съм с двете и мека-мрежеста и ябълковидна - ппървата е пред катализатора след двуцевката а втората е след катализатора към второто гърне което е нацяло с третото ... Предполагам че както са били оригинално е изчислено и проектирано спрямо налягането на изгорелите газове и вибрациите .. така че караите както е по оригинала - и на мен ми предстои смяна на системата и ще я правя както оригиналната ... дразнещо е колата да бучи и ръмжи ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
А задължително ли е да ми я заварят за тръбите.или мога да я хвана със скоби в двата края?Иначе гърнетата са ми чисто нови и ме съмнява да изпускат от някъде.Сложени са преди 2 седмици.Само резонатора ми дето е гаден-за 10 мес. как е ръждясал и представа си нямате.50 лв. дадох за него с монтажа,а даже и не е алуминизиран
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар