Понеже задните ми барабани са пълни в ръжда, а с тия готини джанти за 250 лева, просто не върви. Реших да ги боядисам по следния начин. Една телена четка и една шкурка подговена за махане на ръждата и след това със сив спрей за джанти да ги пръсна. Но чух, че не е добра идея спрея? Да не да се запали тоя пустиняк? Как да ги боядисам правилно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за боядисване на барабаните?
Collapse
X
-
Една телена четка, шкурка, спрей мат черен и лак безцветен. Изчигъртах, но не перфектно (бе строши ми се ръката), пръснах на 2 пъти с мата, след това на 2 пъти с лака и що-годе стана нещо, но времето ме спря за другия барабан. Има няма 1,30-2ч. ми отне всичко за един барабан, с чакане и т.н.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Една телена четка, шкурка, спрей мат черен и лак безцветен. Изчигъртах, но не перфектно (бе строши ми се ръката), пръснах на 2 пъти с мата, след това на 2 пъти с лака и що-годе стана нещо, но времето ме спря за другия барабан. Има няма 1,30-2ч. ми отне всичко за един барабан, с чакане и т.н.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Дали се преебах с лака? Спрея е матов до 800 градуса за 10тина лева го взех, а лака все същата фирма за 6 лева. Щом лака по ламарината на колата не пада толкоз лесно, а ем се напича доста, ще издържи и тоя :P поне ми се иска да вярвам! Ще видим за 1 седмица дали ще остане нещо от лака и така ще си знам за другия барабан. Не е ли сам със собствени ръце да го направиш - не може се наречеш майстор. ;0Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Bane
Лака по ламарината може да се нагрява до 50-60 градуса, ама спирачките със сигурност могат да се нагреят до 150-200 градуса ако не и повече.
Коментар
-
Другият вариант е ако не ти се шкури на ръка е някой от тези накрайници слагаш на дрелката http://ametist.bg/files/thumb3_Ybtwvv.jpgFiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
pavel88 написа:Другият вариант е ако не ти се шкури на ръка е някой от тези накрайници слагаш на дрелката http://ametist.bg/files/thumb3_Ybtwvv.jpgFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар