Здравейте, имам "нови" гърнета от преди 1 година. Проблема е, че там където се снаждат катализатора и тези 3те гърнета дето са заварени едно за друго издиша и се чудя как да го уплътня. Идва ми идея с термолента дето е за колектори, но ако се намокри дали няма да ръждяса точно там или от температурата ще се изсушава и дали изобщо ще свърши работа? Или ако имате други идеи, добре дошли са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издишане на изпускателната система
Collapse
X
-
Аз лично ги намазах както си бяха сложени, зашото се води за запълване на дупки по ауспуха, и за това предположих, че се нанася както са си поставени и вече толкова време държи. Със сигурност ще залепнат, защото когато ми откраднаха първия накрайник, доста трудно беше докато почистя останалия кит по тръбата, а дори не я бях почистил преди да го нанеса.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Аз лично ги намазах както си бяха сложени, зашото се води за запълване на дупки по ауспуха, и за това предположих, че се нанася както са си поставени и вече толкова време държи. Със сигурност ще залепнат, защото когато ми откраднаха първия накрайник, доста трудно беше докато почистя останалия кит по тръбата, а дори не я бях почистил преди да го нанеса.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:Хм, не ми се иска. А за тази моята идея, някой да каже нещо?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:GaTio2 написа:Хм, не ми се иска. А за тази моята идея, някой да каже нещо?Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар