Някой знае ли колко е горе долу ориентировъчната цена на боядисване на цялата кола с предварителната подготовка-кит,шприцкит и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване
Collapse
X
-
Много, много относително е. Зависи от сервиза(майстора) първо, после от вида на боята-акрилна, металик, с надлакирване и т.н. Ако има и детайли от пластмаса, ще трябва основа,пластификатор. Зависи и какви материали ще ползваш, хубави бои и консумативи са скъпи, за боядисване с акрилна в този случай в добър сервиз си приготви хилядарка. Когато си пребоядисвах Сеата, само за боя дадох 300 кинта, и то акрилна, ама "Глазурит"...
Коментар
-
Пак казвам, много зависи от майстора ти, съответно сервиза. Самата процедура пръскане с боя е най-лесната част от мероприятието. Като стане на портокал, удрят една шкурка, паста и всичко е ок, но мислейки за вбъдеще, препоръчвам по-добър, доказан сервиз. Има майстори, които боядисват цялостно за 150лв. Аз си боядисах както казах колата с боя "Глазурит"(Сикенс е също отличен вариант), и ми струваше 250 лв. труда в сервиз със изпичане в камера, цялата кола се разглоби(сменях разцветка), китосване на дракотини, и то дълбоки от пирон по цялата кола, (вкл. броните!!) и съм горе-долу доволен. В сервиза представител на "Глазурит" ми обявиха 1000 кинта само за труд. Ама всеки си избира, аз само пояснявам.
Коментар
-
На мен ми се ще да я направя черна,ама за сега това е в бъдеще време .Иначе 250 лв. за боядисване е според мен много добра цена!!!Просто се чудя има ли смисъл,тъй като сегашната боя не е толкова зле,а ще е само за да си "начеша крастата" с нов цвятSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:На мен ми се ще да я направя черна,ама за сега това е в бъдеще време .Иначе 250 лв. за боядисване е според мен много добра цена!!!Просто се чудя има ли смисъл,тъй като сегашната боя не е толкова зле,а ще е само за да си "начеша крастата" с нов цвятFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
damianoff написа:На мен ми се ще да я направя черна,ама за сега това е в бъдеще време .Иначе 250 лв. за боядисване е според мен много добра цена!!!Просто се чудя има ли смисъл,тъй като сегашната боя не е толкова зле,а ще е само за да си "начеша крастата" с нов цвят
Коментар
-
Тая вечер комшията си докара неговото Пунто от такова боядисване.Та стана на въпрос за колко лева. Неговия бояджия вземал по 50лв на детаил.Под детаил се разбира една врата един детаил отделно преден капак заден капак предна броня задна броня таван и за всичко е дал 600лв. Каза че за същото нещо в Плевен са му искали 700лв.Колата е с металик боя.Така че ако не ти е много олющена или да има ръжда то не си усложнявай живота.Ще я боядисаш и веднага пешлеметата ще и теглят един пирон от край до край и ще си умреш от яд.
Коментар
-
коцев написа:Тая вечер комшията си докара неговото Пунто от такова боядисване.Та стана на въпрос за колко лева. Неговия бояджия вземал по 50лв на детаил.Под детаил се разбира една врата един детаил отделно преден капак заден капак предна броня задна броня таван и за всичко е дал 600лв. Каза че за същото нещо в Плевен са му искали 700лв.Колата е с металик боя.Така че ако не ти е много олющена или да има ръжда то не си усложнявай живота.Ще я боядисаш и веднага пешлеметата ще и теглят един пирон от край до край и ще си умреш от яд.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар