в този студ пак ми трагва перката на радиатора!Дали ще е термостат или нещо друго, какво ще кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в този студ пак ми тръгва перката............
Collapse
X
-
Ако имаш съмнения, че ти тръгва перката по-рано от необходимото смени датчика, който я управлява! Боднат е в радиатора! Ако пък ти се включва, когато позагрее колата, това е нормално макар и на студено време. Ако пък искаш да питаш, защо ти загравя колата, като е толкова студено, това вече е друга тема!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
pugsy написа:защо да не ти тръгваако е загряля тръгва много ясновчера мойта 2-пъти се включиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Вчера в сервиза идва един клиент със Тепмпра и вика издухах гарнитура на главата. И аз го питам сигурен ли си тои вика да. Отварям разширителното казанче и гледам празно. Тои вика вкарва ми вода в маслото. Дигам пръчката иделано масло ( не е омешано със вода) А тои горкия му тече една скоба от радиатора и си мисли че като му е прегряла от недостиг на вода и незабавно е мешнала вода/масло. Смених скобата налях антифриз и Темпрата се успа. Включва си перката парно си има . Клиента доволен.Та виж си нивото на течноста и обезвъздуши системата ако имаш пробка . Случвало ми се е коли да правят въздушна възглавница и да пускат перката много рано когато температурата на двигателя е 50-60 градуса , парата в не обезвъздушената система нагрява датчика и хоп перката рабтои , а стрелката е на 60 градуса (Ситроен Ксантия , Рено 5)Поздрави , НСОВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
сори за офф-аVladim написа:pugsy написа:защо да не ти тръгваако е загряля тръгва много ясновчера мойта 2-пъти се включи
Коментар
-
pugsy написа:сори за офф-аVladim написа:pugsy написа:защо да не ти тръгваако е загряла тръгва много ясновчера мойта 2-пъти се включиFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар