и на гас и на бензин когато е загряла .колата се форсира сама до 2000 оборота-стъпковото е 4исто ново -аз залагам на ламбда .тъй като е на 210000км А И инжектора свети и на гас и на бензин НЯкой от пловдив ако има излишна ламбда моье да забогатее с 5 лева ---с двойната букса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с обороти
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: проблем с обороти
stambata1982 написа:и на гас и на бензин когато е загряла .колата се форсира сама до 2000 оборота-стъпковото е 4исто ново -аз залагам на ламбда .тъй като е на 210000км А И инжектора свети и на гас и на бензинКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
stambata1982
аз разбрах 4е може да е темп.дат4ик .а тоя тпс може ли да се ремонтира.проблема започна точно след като смених филтъра на газовия клапан,изрязах едно шише и го мучнах там тръбата дето смучи въздух за да мога да си настроя изпарителя .най вероятно е влезнало графит в стъпковото
Коментар
-
stambata1982 написа:......,изрязах едно шише и го мучнах там тръбата дето смучи въздух за ........Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
stambata1982
трябва да се види.неска искарах буксата на пробката на радиатора и колата се оправи- ни лампи ни форсажи ,а между другото някой знае ли защо ми висят толкова излишни букси -зад акумулатора една с едно краче ,до фаровете по една за всеки фар -под черната кутия още 2 букси едната с 3 крачета другата с 4,- предполагам са за другия вид ламбда оти мойта е с двойна букса ,онази до компутера знам че е за екускан -поне една лампа да бяха сложили ама кво ли си викат спагетите -тва да не е лада уе -иначе и сто живота да имам пак ши зема пунто
Коментар
-
stambata1982 написа:трябва да се види.неска искарах буксата на пробката на радиатора и колата се оправи- ни лампи ни форсажи ,а между другото някой знае ли защо ми висят толкова излишни букси -зад акумулатора една с едно краче ,до фаровете по една за всеки фар -под черната кутия още 2 букси едната с 3 крачета другата с 4,- предполагам са за другия вид ламбда оти мойта е с двойна букса ,онази до компутера знам че е за екускан -поне една лампа да бяха сложили ама кво ли си викат спагетите -тва да не е лада уе -иначе и сто живота да имам пак ши зема пунтоКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
stambata1982
Реклама
Collapse
Коментар