Колеги имам един проблем в моето пунто е изключена от скорост има странно стържене като натисна съединитела шума го няма иначе няма промяна в движението на автомобила съединителя си е наред не боксува обаче ме дразни зверски дали не е (притискател ?!?) дайте предположение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1.2 моно 58 к.с мк1 странен шум
Collapse
X
-
кола
И аз съм за /Лагер на съединителя/То там друго не се разваляНо като се отваря попринцип се сменя комплект щото отварянето е скъпичко Сигурно 250 лв ще ти стигнат за всичкоА иначе само лагера е малко15-30 лвДаваш пари или караш така докато не почне да прави проблем може да минеш и 1000км и повече не се знае .Виж първо жилото да не е натегнато много .
Коментар
-
Това е лагер на първичния вал на скоростната кутия,проблема е с това,че се разбиват и после прави пастет.Ако имаш пари го оправи колкото може по скоро,аз имам същия проблем с моята скоростна кутия и за момента съм навъртял около 4000 км не ми дава проблем за момента.. Решението или по-скоро вариантите,отиди да ти го оправят,колко да дадеш около 200/300 лева зависи къде отидеш,караш докато не се раздроби скоростната кутия,или си купи нова или втора ръка !Можеш да сложиш по-гъсто масло но с това само намаляваш шума и проблема си остава но няма да го чуваш за определено време.Успех с ремонта.
Коментар
-
Абе да ти кажа аз карам сигурно над 40 хил. км с разбит такъв лагер и вече даже не го забелязвам. СК съм сваляв сигурно 3 пъти ама така и не я отворих да го оправя.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар