Нормално ли е при тези температури вчера падна първия сняг в Търново и Пунтото (преди палеше само като врътна ключа ) а сега въртя давам газ и задържам на стар не пали Втория път пали но изгорелите газове меришат едно тежко някакси. Нормално ли е това за пунто 1,2 . Още повече че имам някакви дребни проблеми от време на време като на пример ми изчезнаха авариините. Дали не е нещо с компютъра или електрониката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
punto - problem s palene
Collapse
X
-
Re: punto - problem s palene
petko_dimow написа:Нормално ли е при тези температури вчера падна първия сняг в Търново и Пунтото (преди палеше само като врътна ключа ) а сега въртя давам газ и задържам на стар не пали Втория път пали но изгорелите газове меришат едно тежко някакси. Нормално ли е това за пунто 1,2 . Още повече че имам някакви дребни проблеми от време на време като на пример ми изчезнаха авариините. Дали не е нещо с компютъра или електроникатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: punto - problem s palene
petko_dimow написа:Нормално ли е при тези температури вчера падна първия сняг в Търново и Пунтото (преди палеше само като врътна ключа ) а сега въртя давам газ и задържам на стар не пали Втория път пали но изгорелите газове меришат едно тежко някакси. Нормално ли е това за пунто 1,2 . Още повече че имам някакви дребни проблеми от време на време като на пример ми изчезнаха авариините. Дали не е нещо с компютъра или електрониката
Коментар
-
Re: p
petko_dimow написа:Благодаря за съвета утре ще пробвам без газ а свещите са ми добре със сигурност не е от тях.punto 1.2 16v sporting
Коментар
-
Re: p
petko_dimow написа:Къде се намира този температурен датчик и възможно ли е тои да е виновен и за вентилатора ми на които не тръгва първата скорост или тръгваше преди почти към червеното. Ако колата е прегрявана дали това ще окаже влияние.punto 1.2 16v sporting
Коментар
-
Това е датчика за Т на охл.течност,който дава с-л на ЕКУ. Другия,за Т на вх.въздух е във възела на моноинжектора,но не оказва голямо влияние при студен старт.При комп .диагностика веднага се хваща некоректната работа,другия начин-с оммер...Няма никакво отношение към вентилатора или прегряванетоEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар