май доста хора са истрадали с това парно да му се излее върху централата на Airbaga и как освен като го махне изцяло е оправил проблема? имали оправия попринцип?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как се оправя този проблем с тоя глупав Airbag на Браво?
Collapse
X
-
Re: как се оправя този проблем с тоя глупав Airbag на Браво?
handel написа:май доста хора са истрадали с това парно да му се излее върху централата на Airbaga и как освен като го махне изцяло е оправил проблема? имали оправия попринцип?Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
damianoff написа:Ами идея е да си скриеш датчика в нещо като кутия или дори най-простото е да го увиеш с изолирбандTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
handel написа: май доста хора са истрадали с това парно да му се излее върху централата на Airbaga и как освен като го махне изцяло е оправил проблема? имали оправия попринцип За такива като мен дето тия понятия са неразбираеми бихте ли обяснили какво е това централа и къде се намира тя та парното я е заляло.И аз съм с Airbaga на волана но как се задейства не знам.
Коментар
-
Humppa
Здравейте!Може ли малко по-подробно да се обясни това за Airbag-овете, парното, датчика, вселената и всичко останало Защото имам проблем с Airbag-овете и не знам как да го оправя!Благодаря!
Коментар
-
Здравейте!Аз също имах проблем с еърбега на моята Мареа (беше ми светнала лампата) и след ходене на два три сервиза на Бош в Пловдив, където се оказа че нямат софтуер за Фиат за да проверят работата на еърбега опрях до сервиза на ДИНЕКСПРЕС. Проблема ми го отстраниха точно за 5 минути срещу 30лв(малко множко ми се видяха). Бяха се натрупали две грешки. Едната беше от това, че напрежението на акумулатора моментно е паднало под 10V, а другата беше от някаква токопроводима нишка във волана, която се свързвала със централата и от въртенето на волана с течение на времето се премачквала или се скъсвала. Така че проверявайте си от време на време акумулаторите.Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Humppa
Искаха ми в един "сервиз" 100 лева за смяна на точно тази токопроводяща нишка, която представлявала лентов кабел във волана. И диагнозата на airbag-овете беше поставена без даже "майстора" да седне в колата или да отвори капака!ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Колеги, внимавайте с такива "майстори" - автосервизният свят е пълен с мошенници!!!П.С. Още не съм оправил airbag-овете, но надявам се да стане в най-скоро време!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар