С какво си чистите предното стъкло от мухите ? Излизах малко извън града за няколко дни , и вчера на прибиране предното стъкло стана цялото намацано от разбилите се гадини , и няма махане с какво ли не пробвах,хубав ми е препарата за стъклата,на бензиностанцията си оттърках и повечето си останаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво си чистите предното стъкло от мухите
Collapse
X
-
Намокряш стъклото, в една кофа разтваряш препарат за чинии и с гъбата насапунисваш стъклото. Изчакваш минута, две и пак търкаш с гъбата. на третия път си готов. Проблема не е в мухите, а че са засъхнали и трудно се махат. Какъвто и препарат да ползваш трябва да се пръка докато петната са пресни. Опече ли ги слънцето зора е голям после П.С.Може би с водоструйката ще паднат само с вода, но сапуна си е сапун
-
И аз имах бая пътувания в последно време и тези мушички направо ме съсипаха , особено като се размажат със скорост 150+ . Първоначално пръсках обилно с течност ама нищо не ставаше само се размазваше и ставаше по зле. В последствие като видях че не става през другите дни чистих стъклото като спирах на бензиностанциите да зареждам , а при мен това е често защото бутилката ми е само 20литра(демек събира макс 16) и на всеки 150км спирам да допълвам за да съм сигурен.
Коментар
-
Колега, работя в автомивка и имаме един препарат (не знам коя марка е защото се взима концентрат и се разрежда 100мл на 1 литър) той е за безконтактно миене, като напръскаме и след 1 минута всичко се е вдигнало, а най-упоритите само леко се минава с четката и блясват. Течноста прилича на цвят на 2Т масло, но с малко по-рядка консистенция, а по джантите няма и следа от феродо колкото и време да не е мита.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
spark написа:От Лидл с туй третото за керамични плотове, сваля и винетки от разКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Ами аз сипвам и освен течността за чистачките и по 50-100грама обезмаслител в казанчето, освен че сваля всичко от стъклото и пръскалките работят прекрасно и силно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Меглиото също матира лака, имайте го в предвидКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Hristian_Aleksiev написа:Меглиото също матира лака, имайте го в предвидКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар