Здравейте на всички ! Понеже ми хрумна една идея и искам да попитам има ли мост с диференциал които да пасва на стило 1.9 или поне с малко преправяне да стане ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заменяне на задния мост на Stilo 1.9 jtd с диференциален ???
Collapse
X
-
Re: Заменяне на задния мост на Stilo 1.9 jtd с диференциален
laneca88 написа:Здравейте на всички ! Понеже ми хрумна една идея и искам да попитам има ли мост с диференциал които да пасва на стило 1.9 или поне с малко преправяне да стане ???Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Re: Заменяне на задния мост на Stilo 1.9 jtd с диференциален
cs_aleksandar написа:laneca88 написа:Здравейте на всички ! Понеже ми хрумна една идея и искам да попитам има ли мост с диференциал които да пасва на стило 1.9 или поне с малко преправяне да стане ???Stilo 1.9jtd 80hp 2002
Коментар
-
Затова нашия форум е най-великия от всичките.Трябва ти един електромотор, малко зъбно колело за ротора и голямо зъбно колело с фройлайф за задно дясно колело скачени с двойна агренажна верига с успокоител за пулсацийте.А забравих да кажа,че зъбните колела трябва да са двойни и си на пистата.Тия от Фиат ще ги пратят в пенсия.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
FGRC написа:Затова нашия форум е най-великия от всичките.Трябва ти един електромотор, малко зъбно колело за ротора и голямо зъбно колело с фройлайф за задно дясно колело скачени с двойна агренажна верига с успокоител за пулсацийте.А забравих да кажа,че зъбните колела трябва да са двойни и си на пистата.Тия от Фиат ще ги пратят в пенсия.Stilo 1.9jtd 80hp 2002
Коментар
-
muns61 написа:За тази цел става Панда 4х4. Поне носиш малко килограми, щото с този туч Стило...С какви батерии и контролер ще оборудваш, с какъв мотор?Stilo 1.9jtd 80hp 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар