Колеги,сложих миналия месец две чисто нови предни гуми .Майстора който ми си слагаше каза че джантите били ок,не били криви и т.н. ,всичко било прекрасно Даже сподели мнение че при толкова много дупки рядко виждал такива прави джанти Помпа ги на 2.1 атмосфери но постоянно спадат ,едната до 1.8 другата до 1.5 атмосфери за 1 седмица.Пак помпя,след 1 седмица пак спадат А задните гуми си седят на 2.1 атмосфери вече 1г.Та къде може да е проблема,джанти,майстор,гуми ? макар да ме съмнява да е от тях ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спадане налягане в гумите
Collapse
X
-
Re: Спадане налягане в гумите
dan4op5 написа:Колеги,сложих миналия месец две чисто нови предни гуми .Майстора който ми си слагаше каза че джантите били ок,не били криви и т.н. ,всичко било прекрасно Даже сподели мнение че при толкова много дупки рядко виждал такива прави джанти Помпа ги на 2.1 атмосфери но постоянно спадат ,едната до 1.8 другата до 1.5 атмосфери за 1 седмица.Пак помпя,след 1 седмица пак спадат А задните гуми си седят на 2.1 атмосфери вече 1г.Та къде може да е проблема,джанти,майстор,гуми ? макар да ме съмнява да е от тях ?
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Вентилите проверете ако не сте ги сменили. Другите варианти са потапяне на гумата в тия големите съдове с вода за проверка откъде изпускат.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
И аз залагам на вентили, много хора ги подценяват и си мислят, че са вечни. А гумаджииниците се правят на луди и дори да пише ( при закупуване на нови гуми) че се сменят вентили, дрън, дрън безплатно или за малка сума... дори да си я плати човек рядко сменяват ако не гледаш... На задните гуми още ми седят ръждавите вентили. Ама не изпускат засега
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар