Колеги колата е фиат пунто 1.2 58 к.с моноинжекцион колата работи само на бензин имам един проблем при запалване пали когато си поиска няма значение дали е студено топло или какво и да било време отидох на майстор каза стъпков мотор,но аз не мисля така все пак трябва да има промени в оборотите а то ги няма имаше едно клецане в ниските обороти на високите предавки но това беше от ламбда сондата която смених и се оправи!Мисля си че е стартера после безнинова помпа и вече незнам какво да си мисля и аз МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 моно не пали. Дайте някакви мнения...
Collapse
X
-
Имам предвид окислена връзка, хлабава клема нещо такова. Кабели и свещи едва ли е понеже не е ясно изразен проблема. Виж си масата на компютъра.Аз имам подобен проблем- при мен губи по някой друг цилиндър когато и кефне. За сега чакам работата да "узрее". Не са кабели, свещи или бобина- изпробвано.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Nikolai Aleksandrov написа:ще я проверa утре дaно е нещо тaковa че сaм я зел преди месец и кво ли не смених вечеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар