Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Кора под двигателя?

    Днес рекох да видя да сложа кората, дето я имам от 4-5 месеца закупена. Нямам канал, затова повдигнах колата достатъчно за да си завра половината тяло. Общо взето кората се държи на 3 болта отпред 2 отзад и от страни за подкалниците изглежда, че има. Работата е там, че бронята ми е чисто нова и съм я монтирал аз и изглежда се губи леко баланса между дупките. Най-големия проблем идва с това, че задните болтове (мисля, че 13ка бяха), дето са за кората, онези двата, нямат развиване при мен. Болтовете се въртят на едно място, а през една дупчица погледнах, че гайката или онова, в което са завити, се върти с тях... И сега какво правя? Трябва да ги режа тия болтове с малък шлайф и дори след като го направя, аз няма как да поставя нови болтове там, след като няма какво да ги държи или в какво да ги завия? Някой сеща ли се за какво говоря? Дали ще играят опашките там? Също така 2-та издадена берта от бронята, на които ляга кората, те не са с дупки, а цял канал... Аз дори да завия някакви замонарезни там или ако успя болтче, това няма ли да се измъкне от удари и вибрации? Кората ми общо взето не може да се завре цялата в бронята, ляга само върху онези 2 берта на бронята и дупките съвпадат що/годе.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

    #2
    Пластмасови опашки- това е универсален крепежен елемент - моята е вързана с такива опашки навсякъде, където може да се захване.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

    Коментар


      #3
      А ако вържеш с медна тел, ще я ползваш неколкократно. А и вдигаш цената на колата, цветен метал!
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

      Коментар


        #4
        И к’во излзиа накрая, че ще играят опашките? А да попитам, корема, който образува кората, какво да го правя? Може ли някак да се повдигне и нещо да се направи допълнително.
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

        Коментар

        Working...
        X