С каква боя /спрей/ да боядисам кората на багажника на Брава, под стъклото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за боядисване на кора
Collapse
X
-
Светлосива, казаха ми в един магазин за бои, че може да стане с боя за велур. Според мен най-добре ще е със спрей за текстил или велур, но дали съществува такова чудо? Почвам да се ровя в нета. Някъде гледах по форумите боядисана кора, но не помня къде за да питам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Светлосива, казаха ми в един магазин за бои, че може да стане с боя за велур. Според мен най-добре ще е със спрей за текстил или велур, но дали съществува такова чудо? Почвам да се ровя в нета. Някъде гледах по форумите боядисана кора, но не помня къде за да питам.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:NikMar написа:Светлосива, казаха ми в един магазин за бои, че може да стане с боя за велур. Според мен най-добре ще е със спрей за текстил или велур, но дали съществува такова чудо? Почвам да се ровя в нета. Някъде гледах по форумите боядисана кора, но не помня къде за да питам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Интересно тъкмо се чудех плата над резервната гума в багажника с какво да премахна петната пробвах почистващи препарати но не става нищо дали ще стане с боя за текстил или велур не знамто плата е малко като на тези за тонколониКолега ако си пробвал боите качи снимки да видим ефектаFiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
NikMar написа:Светлосива, казаха ми в един магазин за бои, че може да стане с боя за велур. Според мен най-добре ще е със спрей за текстил или велур, но дали съществува такова чудо? Почвам да се ровя в нета. Някъде гледах по форумите боядисана кора, но не помня къде за да питам.
Коментар
-
pavel88 написа:Интересно тъкмо се чудех плата над резервната гума в багажника с какво да премахна петната пробвах почистващи препарати но не става нищо дали ще стане с боя за текстил или велур не знамто плата е малко като на тези за тонколониКолега ако си пробвал боите качи снимки да видим ефектаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Май че остава само изпирането с меглио, тъй като немога да намеря подходящия цвят, а не искам цигания в шарено. Ето какво ми препоръча един майстор, наистина е такъв разбира си от работата.http://www.classiccar-bg.com/index.p...c,5886.50.htmlFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар