Здравейте колеги значи предстои ми смяна на консумативите на фиат браво 97ма та понеже съм нов във темите с колите :D искам да ми помогнете като ми кажете какво масло ремъци филтри и така нататък и ако може евентуално и цени :D и да попитам примерно сега ако сменя маслото и филтрите ремъците може ли другия месец или се сменя из едно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обслужване на фиат браво
Collapse
X
-
Може. А за цени зависи от сервиза и марките на частите. Последния път като сменях масло ми излзезе 90 лева (масло, поленов и въздушен филтър). Преди давах 140 в един друг сервиз. А когато купих колата и я обслужих напълно преди 4 години дадох около 500лв (ремъци, ролки, филтри и масло).Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
monster18 написа:Добре значи маслото го знам какво ще е но като ида в сервиза ще ми кажат имали нужда от смяна на ремъци и така нататък така ли да разбирамКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Аз вчера закарах моито браво на майстор да му смени ангренажа само,че човека потвърди думите на предишният собственик,че е сменяван!Майсторът ми показа някакви бели кончета отстрани на ребъка и каза,че щом още не са се зацапали имало още живот в него.А относно маслото и филтрите може да си ги смениш и сам.Не е е въобще сложно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар