Първо катализатора не е напъхан а е заварен, иначе всичките ти съседи щяха да знаят че не е заварен. И ако толкова държиш да имаш там катализатор като форма твоя катализатор се сваля изрязва се по червената линия изтърбушва се, вътре задължително се заварява проходна тръба и отрязаното отгоре се заварява.А това с изтърбушването с тел или лост е пълна глупост. Имай предвид че трябва да работиш с най малкото с маска. За това направо или слагай евтин резонатор или права тръба, твоя катализатор го продавай и хем ще си избиеш парите, хем и ще тръгне колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изваждане на катализатор Брава 1,9 жтд
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:И как ги вадите тия пити и пак ги слагате? Или имаш катализатор или нямаш! Кви са тия филми със сваляне на катализатора без рязане? Махала се била питата.А после имате ли катализатор или нямате?Ама вярно ли мое да монтирате питата обратно? Ей страшни инджинери има тука.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Bane
-
Съжалявам за отговора , но при този случай отива режат му го заварят му (гърне , тръба каквото реши ) Плаща си труда и си прибира катализатора . Кара един месец не му харесва свалят му гърнето или тръбата каквото е избрал предния път и му слагат отново катализатора никой няма да откаже добри бързи пари не повече от 30-тина минути труд не по малко от 30-тина лева . А и също ще си плати тръбата или гърнето.. Колега един съвет от мен махнах го на моето жтд катализатора колата взе да пуши една идея повече ,но имам чувството че и тръгна малко повече и леко намаля разхода . Това са моите наблюдения никого не задължавам да ми вярва !Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Аз ходих при колегата gal76. Свали само катализатора, изкорми питата, и качи обратно празния корпус на катализатора. Това го видях с очите си. Щом пита- отговаряме, всеки различно. Нали затова е форума- всеки си е решил по различен начин проблема.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар