От известно време ми се появи един странен шум в предницата на колата, от лявата страна по дупките се чува силно щракане.Ходих на майстор и като бяхме под колата като я разклатим напред назад се чува въпросното щракане и каза че е каре да обаче по завойте няма шум от карето.Вчера говорих с един друг майстор и ми каза че може би тампона на амортисьора е свършил и от него също да се получава.Дайте нещо савет че от тия майстори ще трябва да си сменя цялата предница докато намерят кво и е :D :D :D .Колата е фиат брава 1,4 12v 96г. А или поне ми кажете как да си проверя тоя тампон дали е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щракане на предницата
Collapse
X
-
Спри да пускаш чалга и ще спре да щрака П.П. Допитай се и до друг майстор/и и тогава прави нещо. Абе слави моя десния нали го видя. Всичко друго правеше но не и да щрака Тропаше като за световно...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Твоя имаше противоударен тампон или поне нещо беше останало от него, но когато тампона падне при удара на петата се чува точно като щракане по ламарина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар